Осмият сезон 8 от Дневниците на вампира“, който разтърси феновете

...
Осмият сезон 8 от Дневниците на вампира“, който разтърси феновете
Коментари Харесай

10 любопитни факта за финалния сезон на „Дневниците на вампира“

Осмият сезон 8 от „ Дневниците на вампира “, който раздруса почитателите още със заглавията на епизодите, продължава в ефира на bTV Cinema. Премиерните епизоди се излъчват всеки работен ден, незабавно след първия за деня игрален филм. Какво обаче не знаем за финалния сезон на хитовия сериал?

1. Александра Шандо (в ролята на Тара) е една от актрисите, явили се на кастинг за Елена Гилбърт. След като била отхвърлена и победена от Нина Добрев, Алекс трябвало да чака осем години, с цел да се появи в сериала . Някои от актрисите, които извършват други функции в сериала, като да вземем за пример Тори де Вито (Меридит Фел), в началото също се явили на кастинг за ролята на Елена. Българската хубост и гений обаче надвили над всички запалянковци.

2. Нина Добрев (Елена Гилбърт) не взе участие в седмия сезон, в случай че не броим обстоятелството, че нейният глас е употребен като шепот, който Деймън чува. За сезон 8 можем единствено да мечтаем, че обичаната на всички чернокоса българка ще удостои всички тръпнещи от очакване почитатели. Самата Нина споделя, че с наслада би се завърнала в сериала за един финален път , с цел да завърши епичната история с добър и още по-епичен край. А от продуцентския екип „ изтекла “ информация, че е допустимо Елена Гилбърт (Нина Добрев) да се върне в изобразените мемоари на към момента борещите се за нея Деймън и Стефан.

 10 любопитни обстоятелството за финалния сезон на

3. Една от създателките на „ Дневниците на вампира “ – Джули Плек, споделя, че е изцяло допустимо да забележим завръщането не на един, а на няколко героя . Тя признава, че възприятието за санименталност я следи, както в същинския живот, по този начин и в сериала, което е реалност за всички дългогодишни фенове на „ Дневниците “. Вече разбрахме, че сезон 8 ще ни разплаче с препратките към първия сезон от страна на заглавията на епизодите. Разбира се, всички тръпнем в очакване за завръщането на Елена (Нина Добрев), само че дали и какво ще срещнем сигурно в последния сезон на „ Дневниците “ остава в сенките Мистик Фолс.

4. Джули Плек си е сложила за цел да сътвори носталгични усеща в сериала, тъй като счита, че носталгията е едно от най-силните усеща , които могат да разтресат човек. Не единствено че ще забележим един от познатите ни герои да се завърне (а може би и повече), само че ще забележим още веднъж колоритните празници и дни, празнувани в Мистик Фолс, като Мис Мистик, Десетилетният фестивал, Денят на основателите и доста други.

 10 любопитни обстоятелството за финалния сезон на

5. В изявление за TVLine Пол Уесли (Стефан Салватор) споделя, че сезон осем ще изненада почитателите с „ тъмна “ развръзка на героя му с неговата обичана. Макар да не сподели съответно име, всички почитатели знаят, че Карълайн (Кандис Кинг) е възлюбената на Стефан в продължение на няколко сезона. Каква ще е тази „ тъмна “ развръзка , не беше упоменато от артиста, само че никой не е очаквал нещо друго от обичания ни „ мрачен “ сериал.

6. Успоредно на „ Дневниците на вампира “ продуцентите Джули Плек и Кевин Уилиъмсън основават сериала „ Първородните “ . В него се споделя историята на хибрида Клаус и цялото семейство Майкълсън, с които се запознахме в „ Дневниците “, дружно с всички неприятности, сполетяващи всеки, изпречил се пред краката им. В сезон 7 видяхме Стефан да се среща с Клаус в града на „ Първородните “ – Ню Орлиънс.

 10 любопитни обстоятелството за финалния сезон на

7. Актрисата Кандис Кинг се омъжи в действителния живот, до момента в който беше част от сериала „ Дневниците на вампира “. На конференция преди премиерата на финалния сезон някои от актьорите и продуцентите споделиха, че не е изключено да забележим женитба и в сериала . Ако имаме поради историята на „ Дневниците на вампира “, даже да има женитба, булчинската рокля ще е по-скоро кърваво алена, в сравнение с облачно бяла.

8. С премиерата на осми сезон, „ Дневниците на вампира “ застават преди всичко по дълготрайност измежду сериалите за вампири . След тях се подреждат „ Бъфи килърката на вампири “ и „ Истинска кръв “ с по седем сезона. Джули Плек признава, че продължението на историята зависело единствено и само от Иън Сомърхолдър (Деймън Салватор) и Пол Уесли (Стефан Салватор).

 10 любопитни обстоятелството за финалния сезон на

9. В сезон едно епизод осем Лекси най-хубавата другарка на Стефан споделя: „ Чувствам се епично “ . Този откъс се повтаря няколко пъти през седемте последвали сезона. Финалният епизод на последния осми сезон на „ Дневниците на вампира “ ще носи името „ Чувствах се епично “ . Името е причина за същински героичен край.

10. В първия епизод на финалния осми сезон от „ Дневниците на вампира “ виждаме Деймън (Иън) да чете „ 50 нюанса сиво “ . Всъщност артистът Иън Сомърхолдър е бил на кастинг за една от основните функции (Крисчън Грей) в същия филм.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР