Осми март вече остана в миналото, но от празника остават

...
Осми март вече остана в миналото, но от празника остават
Коментари Харесай

8 март мина, цветята и размислите остават! Ето какво си пожелаха известните българки за празника

Осми март към този момент остана в предишното, само че от празника остават към момента свежите цветя, подарени на дамите. А в това отношение известните българки не просто нямат от какво да се оплачат, а имат и какво да покажат. Ето по какъв начин означиха в обществените мрежи известните българки празника.

Виж още: Бляскав рожден ден за Джулката! Красавицата посрещна 29-ата си годишнина по-щастлива отвсякога

Светлана Гущерова

Моделката качи фотография на букета/венеца във формата на сърце, който е получила от обичания мъж. Но прецизира: нейният мъж засвидетелства уважението към нея всеки ден и като цяло е най-прекрасния брачен партньор на света.

Виж още: Азис разкри ''празната'' си душа... За хомосексуализма и грешката да се родиш в България

Наталия Кобилкина

Известната сексоложка пожелава на всички дами да са щастливи и да дават " светлина на мъжа ". Отдолу Енджи Касабие слага три сърчица.

Виж още: Защо стартира абсурдът сред СкандаУ и Гери-Никол? Ето я истината съгласно двете страни!

Емилия

Чаровната певица се похвали с голям букет от червени рози, без да написа повече по тематиката. Снимката споделя задоволително.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова отново ще е младоженка, ще има ли второ дете?

Камелия

Певицата е разгласила фотография с Емилия, която евентуално е била снимана по време на тяхно общо присъединяване за празника. Него Камелия разказва като незабравил, несравним и прочувствен.

Никол Станкулова

Красивата синоптичка разсъждава върху тематиката по кое време една дама схваща, че е съумяла жена и майка. " Формула няма..чувствам се съумяла майка,само когато виждам детето ми да се радва и то доста възторжено - да пищи,да се смее, да тича..но в това време би трябвало да се стремя да не му отпущам края,трудно е..чувствам се съумяла жена когато съм с мъжа ми, тъй като той ми дава убеденост..в работата един ден се усещам съумяла, един ден се усещам несигурна,пак е комплицирано.. "

Pavell

Изпълнителят честити празника на всички дами, като от текста под фотографията с обичаната му жена излиза наяве още, че двамата са отишли на кино за празника

Кристиан Кирилов

Нацепеният инфлуенсър честити празника на всички, само че по-специално на неговата половинка, на майка му и на сестра му. Пожелава им да са живи, здрави, все по този начин красиви и нежни.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР