Осигуряване на необходимото модерно оборудване на служителите на реда е

...
Осигуряване на необходимото модерно оборудване на служителите на реда е
Коментари Харесай

Нови оръжия получиха 20 полицаи от ОД на МВР-Сливен

Осигуряване на нужното съвременно съоръжение на чиновниците на реда е един от водещите цели на управлението на Министерство на вътрешните работи. За задачата министерството е осигурило закупуването на общо 800 револвери, които ще бъдат систематизиране за потребностите на униформените във всички регионални дирекции. На гала през днешния ден в постройката на ОДМВР-Сливен, в наличието на старши комисар Димитър Величков и ръководители на структури, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров връчи 20 нови револвера „ Валтер ” на чиновници от районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Десет чиновници на РУ-Сливен от сектори „ Запад ” и „ Петолъчка ”, както и от групи „ Териториална полиция ” и „ Охрана на публичния ред ” получават новите си оръжие. Към тях се причисляват е шест чиновници на група „ Охрана на публичния ред ” към РУ-Нова Загора и по двама за Котел и Твърдица.

Надявам се с днешното връчване на това модерно оръжие, каквато е системата „ Валтер ”, да се сложи начало на сериозното възобновяване на въоръжението, помощните средства, техниката и всичко належащо за сполучливата работа на българския полиция, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи при обръщението си към състава на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен. Той изрече признателност за положителната работа на дирекция и за постигнатите високи резултати.

По време на церемонията основният секретар връчи Почетни знаци на Министерство на вътрешните работи І и ІІІ степен на чиновници на ОДМВР-Сливен. Наградите са със заповеди на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев за съответен значителен принос и висок професионализъм при осъществяване на служебните задания с извънредно значение в битката против престъпността и опазването на публичния ред и сигурността на Република България.

„ ПОЧЕТЕН ЗНАК НА Министерство на вътрешните работи ”-І степен на комисар Станимир Колев Колев – заместник-директор на ОДМВР-Сливен.

С „ ПОЧЕТЕН ЗНАК НА Министерство на вътрешните работи ”-ІІІ степен са отличени трима чиновници на отдел „ Криминална полиция ” към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР