Още в първите дни на новата година, BILLA е готова

...
Още в първите дни на новата година, BILLA е готова
Коментари Харесай

BILLA добавя нови 12 страници с промоционални оферти в онлайн брошурата си

Още в първите дни на новата година, BILLA е подготвена с изненади за своите клиенти. Една от тях е обновяването на седмичната онлайн листовка с спомагателни 12 страници с промоционални предложения. Върху новите електронни страници, клиентите ще открият обилие от атрактивни седмични понижения и богато многообразие от висококачествени продукти на налична цена. Сред тях са свежи плодове и зеленчуци, прясно месо от български ферми, изкусителни сладки и солени печива, както и необятно портфолио от артикули от личните марки на комерсиалната верига – Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium.

Новата онлайн листовка показва още по-голямо многообразие от специфични промоции за притежателите на BILLA Card и подсигурява бърз достъп до онлайн игри, и настоящи лоялни акции на веригата. Маркирани с тематичен знак, тези предложения ще оферират понижение от 25% на продуктова група, наред с останалите преимущества, които картата за лоялни клиенти обезпечава, трансформирайки се потвърден инструмент за бюджетно извършване на покупки.
BILLA отваря нов съвременен магазин в град Варна
Днес, 22 декември 2021 година, BILLA България отвори нов собствен магазин във Варна. Той е 12-ти по ред в града и 141-ви филиал на веригата в с...
Прочети повече
Считано от 13 януари, на касата във всеки магазин на BILLA в страната потребителите ще могат да получат специфичен еко-стикер, направен от сертифицирана хартия. Той е предопределен за залепване върху пощенските кутии, ситуирани в жилищните кооперации, и има за цел да покаже отвод от приемане на промоционални хартиени брошури. Това е указано и в текста, изписан върху самия стикер. По този метод, комерсиалната верига предизвиква своите клиенти да спомагат за понижаване на разхода на хартия и усилва добавената стойност на потребителското прекарване.

„ Ние, от BILLA България, целим да отговорим на упованията на клиентите, като се приспособяваме към навиците им за извършване на покупки. Независимо дали са традиционалисти или избират цифровите решения, непрекъснато търсим новаторски благоприятни условия за възстановяване на техния комфорт и поощряване на рационалното извършване на покупки с грижа за околната среда “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Обновяването на онлайн брошурата и акцията с еко-стикера са следващата стъпка на комерсиалната верига, в поддръжка на тактиката за стабилно развиване и виновното отношение към естествените запаси.

Актуалната седмична листовка можете да откриете в уеб страницата на веригата: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.
BILLA България отвори първия си магазин в Пирдоп в съвременен търговски център
Днес, 20 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в Пирдоп, в модерния търговски център „ Ритейл Парк Средногорие “...
Прочети повече
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР