Още в първите часове след отварянето на пазара за свободни

...
Още в първите часове след отварянето на пазара за свободни
Коментари Харесай

Лудата надпревара за свободните агенти в НБА започна

Още в първите часове след отварянето на пазара за свободни сътрудници в НБА покупко-продажбите сред тимове и играчи " заваляха " една след друга, а останаха и още забавни имена, за които занапред ще забележим къде ще продължат кариерите си.

АТЛАНТА ХОУКС
Атланта има интерес още към Богдан Богданович и Рейжон Рондо.

БОСТЪН СЕЛТИКС
Нямат договорка с нов състезател все още.

БРУКЛИН НЕТС
Бруклин Нетс продължи контракта на един от по-важните си играчи - топстрелеца Джо Харис. Новият договор на гарда ще е за 4 години и на обща стойност 75 милиона $.

ВАШИНГТОН УИЗАРДС
Освен това Вашингтон се съгласи на контракт за един сезон с центъра Робин Лопес, а също и на 2-годишен договор с Антъни Гил.

ГОЛДЪН СТЕЙТ УОРИЪРС
Нямат договорка с нов състезател все още, откакто напълно наското направиха " трейд " за привличането на крилото Кели Убре.

ДАЛАС МАВЕРИКС
Тексасци привлякоха ветерана Джеймс Джонсън след тройна договорка с Оклахома Сити Тъндър и Детройт Пистънс. Освен това Мавс се споразумяха с пойнт гарда Трей Бърк за тригодишен контракт на стойност 10 милиона $.

ДЕНВЪР НЪГЕТС
29-годишният аржентинец се причислява към Нъгетс с договор за 2 сезона. Освен това Денвър притегля и " четворката " ДжаМайкъл Грийн с контракт за 2 години на стойност 15 милиона $, като вторият сезон е алтернатива на играча. Грийн до момента бе състезател на Лос Анджелис Клипърс.

ДЕТРОЙТ ПИСТЪНС
Опитният център се причислява към Motor City с контракт за 3 сезона на стойност 25 милиона $. В добавка към това Детройт притегля двама играчи, избирани в Топ 5 в Драфта в лицето на Джалил Окафор и Джош Джексън, а в отбора идва и гардът Делон Райт.

ИНДИАНА ПЕЙСЪРС
" Пешеходците " се споразумяха с крилото-гард Джъстин Холидей за 3-годишен контракт на стойност 18.1 милиона $.

КЛИВЛАНД КАВАЛИЪРС
Нямат договорка с нов състезател все още

ЛОС АНДЖЕЛИС КЛИПЪРС
Клипърс се договориха и с " четворката " Патрик Патерсън за едногодишен договор.

ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС
Шампионът Лос Анджелис Лейкърс продължава да укрепва състава си.. Лейкърс се договориха и с гарда Уесли Матюс, който предишния сезон бе състезател на Милуоки Бъкс.

МАЯМИ ХИЙТ
, като и двамата ще подпишат 2-годишни контракти с " Горещите " с алтернатива на тима за втория сезон.

МЕМФИС ГРИЗЛИС
" Гризлитата " привлякоха в състава си Марио Хезоня вследствие на тройна договорка с Портланд Трейлблейзърс и Бостън Селтикс

МИЛУОКИ БЪКС
" Елените " към този момент се задоволяват с това да задържат в състава си крилото-гард Пат Конътън с 2-годишен контракт на стойност 8.3 милиона $, като вторият сезон е алтернатива на играча.

МИНЕСОТА ТИМБЪРУУЛВС
" Горските вълци " взеха решение да задържат в състава си ограничавания свободен сътрудник Малик Бийзли. Уулвс ще би трябвало да платят 60 милиона $ на гарда в идващите 4 сезона.

НЮ ЙОРК НИКС
Никс към този момент се отхвърлиха от няколко играчи, а в последните часове се споразумяха с комбо гарда Алек Бъркс за контракт за един сезон на стойност 6 милиона $.

НЮ ОРЛИЪНС ПЕЛИКАНС

ОРЛАНДО МЕДЖИК
" Магьосниците " към този момент се договориха с Дуейн Бейкън за 2-годишен договор, а в последните минути стана ясно, че Майкъл Картър-Уилямс остава в тима.

ОКЛАХОМА СИТИ ТЪНДЪР
Тимът на Тъндър се трансформира в същинска машина за събиране на бъдещи драфт избори от първия и втория кръг. В последните часове " Гръмотевиците " привлякоха ветерана Тревър Ариза и Джъстин Джексън след тройна договорка с Детройт Пистънс и Далас Маверикс.

ПОРТЛАНД ТРЕЙЛБЛЕЙЗЪРС
Блейзърс взеха турския център Енес Кантер след тройна договорка с Бостън Селтикс и Мемфис Гризлис. В добавка към това Портланд се споразумя с Родни Худ за 2-годишен контракт на стойност 21 милиона $, като вторият сезон е единствено отчасти обезпечен. Дерик Джоунс също към този момент може да се смята за състезател на Портланд - контрактът му е за 2 сезона и 19 милиона $.

САКРАМЕНТО КИНГС
Сумата може да нарасне до 195.6 милиона.

САН АНТОНИО СПЪРС
" Шпорите " се договориха с центъра Якоб Пьолтъл за договор за 3 сезона на стойност 27 милиона $. Спърс дадоха тригодишен контракт и на Дрю Юбанкс, само че за много по-малко пари - 5.29 милиона.

ТОРОНТО РАПТЪРС
Нямат договорка с нов състезател все още

ФИЛАДЕЛФИЯ СЕВЪНТИСИКСЪРС

ФИНИКС СЪНС
Нямат договорка с нов състезател все още

ХЮСТЪН РОКЕТС
" Ракетите " евентуално ще се разделят доста скоро с Джеймс Хардън и Ръсел Уестбрук, само че

ЧИКАГО БУЛС
" Биковете " се договориха с опитния гард Гарет Темпъл за едногодишен договор, като възнаграждението му ще бъде 5 милиона $. Друг гард - Дензъл Велънтайн, пък е решил да подпише квалифициращата си оферта за една година на стойност 4 милиона $.

ШАРЛОТ ХОРНЕТС
Нямат договорка с нов състезател все още

ЮТА ДЖАЗ
" Джазмените " дадоха 30 милиона $ за три години на центъра Дерик Фейвърс и 52 милиона за 4 сезона на " шестия си човек " Джордан Кларксън.

Колаж: ClutchPoints
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР