Още трима са починали, научи Varna24.bg.В УМБАЛ Св. Марина е

...
Още трима са починали, научи Varna24.bg.В УМБАЛ Св. Марина е
Коментари Харесай

Още три жертви след зловещия пожар във варненски хоспис

 Още трима са умряли, научи Varna24.bg .

В УМБАЛ " Св. Марина " е умрял 90-годишен мъж, който е бил настанен след огнената драма в лечебното заведение. Една от обитателките на дома е открита мъртва в стаята си в приюта след пожара, а друга стара жена е умряла при преместването на жителите в друга постройка, научи медията ни от свои източници. 

Според разкази на работещи в УМБАЛ " Св. Марина " пожарът е породен от късо съединяване, провокирано след вилнеене от страна на първият умрял мъж, за който оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на полицията във Варна. 

Припомняме и формалната информация от ОД МВР-Варна по случая:

В 4:10 тази заран е получен сигнал за пожар в приют за възрастни хора в кк " Чайка “. По първична информация, пламъците са тръгнали от стая на втория етаж в четириетажната постройка. Загинал е 89- годишен мъж, настанен в стаята, а други осем са откарани в болница – двама с заплаха за живота, а шестима – обгазени.

В приюта са се намирали към 210 души, като пожарникарите са извели от постройката, 80 от тях- мъчно преносими. Огънят е погасен. Част от настанените в приюта са се върнали по стаите си.

Работата по определяне на аргументите продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР