Още три мистериозни коли бяха извадени от разрушаването на гаража в Бруклин

...
На 1 септември съобщихме за изпразването на 92-годишния гараж на
Коментари Харесай

На 1 септември съобщихме за изпразването на 92-годишния гараж на Бруклин „Auto Baby Sitters“. След подаването на разрешителни за разрушаване през пролетта на 2023 г., строителните предприемачи продължиха напред миналата седмица с разчистването на гаража, за да направят място за жилищна сграда от 79 жилища. Прашни класически автомобили — включително Cadillac от 1959 г., Pontiac Fiero и Checker Marathon — бяха натрупани край бордюра. Но това беше само началото.

Нови снимки, направени в четвъртък, 7 септември, показват още класически предмети, облицоващи бордюра на 827 Sterling Place, и мистерията става все по-странна. Има още един Cadillac, този с две врати ментовозелено купе с табели от Ню Йорк. Въз основа на задните перки и фаровете, изглежда, че е модел от 1957 г. Има също Volkswagen Beetle от 1970 г. в лошо състояние и бял Jeep Wagoneer Limited от 70-те години на миналия век с дървесни декорации.

Всички коли, извадени от гаража досега, показват някаква степен на покритие от мръсотия и кал, с премахнатия Cadillac от 1959 г. миналата седмица и Beetle получава най-лошото. Не е ясно дали това е резултат от наводнение (както някои от вас предложиха в коментарите към публикацията от миналата седмица), или просто ефектите от мръсния градски въздух с течение на времето. Интересното е, че Caddy с две врати, Wagoneer и Checker изглежда нямат същото ниво на кално покритие, така че е възможно да са били съхранявани на друго място в гаража или да са имали друг тип защита. Но на този етап това са чисти спекулации.

С класическите автомобили, които продължават да излизат от вече несъществуващия гараж, имаме повече въпроси, отколкото отговори. На кого са принадлежали? Къде отиват? И защо бяха оставени да гният толкова дълго насред най-скъпия град в САЩ, където паркирането в гараж може да струва на жителите повече от $500 на месец? Ще продължим да докладваме за всяко по-нататъшно развитие на 827 Sterling. Междувременно, ако знаете нещо за историята зад тези коли, ще се радваме да чуем от вас.

Имате ли съвет? Изпратете ни имейл на [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР