Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства,

...
Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства,
Коментари Харесай

Още обвинения в сексуален тормоз срещу Дъстин Хофман

Още три дами упрекнаха артиста Дъстин Хофман в полови похищения, с което проговорилите негови жертви станаха шест, оповестиха международните осведомителни организации, базирайки се на сп. " Варайъти ".

Инцидентите, за които дамите описват, са станали през 80-те години на предишния век. Две от тях споделят, че Хофман им е протегнал ръка през 1987 година, а третата - че той се е разголил пред нея през 1980 година и е изискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния артист съобщи, че обвиняванията са " оскърбителен неистини ".

Едната от дамите е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на артиста. Тя описа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка ѝ.

Другата жена - Мелиса Кестър твърди, че артистът " е бръкнал в гащичките ѝ ", до момента в който са били в звукозаписно студио за кино лентата " Ищар ", скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на фотосите на същия филм.

През последните два месеца други три дами упрекнаха Дъстин Хофман в полов тормоз или нахлуване. Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър обявиха, че той ги е опипвал неведнъж, до момента в който са работили по пиесата и кино лентата " Смъртта на комерсиалния пасажер " от 1983 година до 1985 година

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също сподели, че е станала жертва на полов тормоз от страна на Хофман през 1991 година

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР