Още снимки, правени на Паметника на поколенията в Перущица, се

...
Още снимки, правени на Паметника на поколенията в Перущица, се
Коментари Харесай

Само в Марица: Скандална СНИМКА от паметника в Перущица 3 ...

Още фотоси, правени на Паметника на поколенията в Перущица, се появиха в обществените мрежи. 
Vesselina Damyanova пусна фотография от актова снимка, като изясни, че е правена на същото място преди 3-4 години.



" Бях ви я поствала и преди, само че никаква реакция, (щото не ни споделиха по малкия екран и тогава нямаше наближаващи избори и надлежно никой от общината не се трогна да поддава сигнали. Пък и в последна сметка аз я публикувам, а не представител на властта ). Замислите се кой е отговорен, дали са в действителност тези, дето ядат баницата ", гласи единият от постовете до фотографията.

А в другия пост Vesselina Damyanova написа следното: 

" Попаднах на фотография на крипта, която се оказа в монумент в град Перущица, на 10 минути път с кола от Пловдив. За да изкараме един кадър се подготвяхме дни наред, проучихме терена, разположението му, по какъв начин пада светлината в другите часове, поръчахме специфична златна боя… В деня на фотосите 10 индивида работихме дванайсет часа. От утринния грим, до снимането в късния следобяд. Всички участвахме от обич към фотографията, а премията ни беше крайният резултат. Атанас Петков "

Айде милички перущянци, огледайте в този момент артистичната позиция. Те не виждат паметника като вас (то пък все едно ние го виждаме въобще), а като интериор/екстрериор за фотоси... ", разяснява Vesselina Damyanova.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР