Още самото начало през 2008-а Денсинг старс“ работи не само

...
Още самото начало през 2008-а Денсинг старс“ работи не само
Коментари Харесай

Емрах в любовна афера с учителката си по танци

Още самото начало през 2008-а „ Денсинг старс “ работи освен като тв шоу, а и съвсем като организация за запознанства. В танцовото съревнование са се оформили надалеч повече любовни двойки, в сравнение с в „ Ергенът “, което сякаш е основано особено, с цел да сватосва хора, търсещи сърдечна връзка. По всичко проличава, че най-пресните влюбени в предаването са младият Емрах Стораро и неговата треньорка – Веселина Данева.

 

По всичко проличава, че триседмичната работа с чаровната хубавица Веси, е била задоволителна за сина на Тони Стораро да се увлече съществени по учителката си по танци. Това стана кристално ясно в шоуто предишния вторник, когато двойките трябваше да пресъздадат на дансинга истории от известни холивудски филми.

 

Емрах и Веси откриха вечерта с танц на Джина и маймунката от кино лентата „ Аладин “. След осъществяването си двамата се прегърнаха и Емрах целуна нежно Веси. Макар и по бузата, тази целувка изглеждаше доста откровена и не напълно другарска. Когато чуха съдийските мнения, артистът и танцьорката се насочиха към особено обособената зона, в която трябваше да изчакат оценките си.

 

По традиция водещият Краси Радков стартира да им задава сякаш занимателни и почтени въпросчета. Ни в чеп, ни в ръкав той попита най-младия Стораро дали е ерген. Момчето изначало замълча, а след паузата отговори: „ Ерген съм, да “, само че в същото време уточни своята партньорка по танци.

 

Краси му изясни, че може да се запише на кастинг за идващия сезон на „ Ергенът “ и там да си търси мома за женене. Емрах не отговори нищо, само че още веднъж уточни Веси, явно намеквайки, че сърцето му тъкмо сега не е свободно и че тя е повода за това.

 

След като чуха оценките си, той се наведе към нея и я целуна. Пролича, че на танцьорката й стана прелестно. Тя се обърна към Емрах и изглеждаше, че желае да отвърне на целувката му, само че в последния миг се въздържа.

 

Ситуацията беше много конфузна за момичето, за това пък младият Стораро изобщо не се тормози. По реакцията на Веси пролича, че връзките с ученика й са много близки, само че към този момент избира да не ги показва по малкия екран. Все още не може да се приказва за сериозна връзка сред двамата, само че проличава, че артистът е доста пристрастен по момичето, с което танцува.

Инфо: Уикенд

Тагове: емрах стораро Веселина Данева „ Денсинг старс “ Краси Радков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР