Още с излизането на филма Роди се звезда, бяхме изненадани

...
Още с излизането на филма Роди се звезда, бяхме изненадани
Коментари Харесай

Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли заедно

Още с излизането на кино лентата " Роди се звезда ", бяхме сюрпризирани от химията, която демонстрираха Лейди Гага и Брадли Купър на огромния екран. И въпреки че клюки за връзка сред двамата се появиха още тогава, ние естествено го отдадохме на положителната им актьорска игра.

Химия обаче, и то онлайн, видяхме и на по-късен стадий по време на церемонията по връчването на премиите Оскар през февруари. Няколко дни преди този момент Лейди Гага пък скапе годежа си с Кристиян Карино, което несъмнено, укрепи слуховете за интимните ѝ връзки с артиста.

След като преди към месец стана ясно, че Брадли Купър също се е разделил с Ирина Шейк, медиите не стопираха да пускат информация с догатки за разтрогването на връзката им, сред които като хипотетична причина се открои и интимните връзки сред Брадли Купър и Лейди Гага.

От няколко дни в някои американски и съветски таблоидни издания пък не стопира да се написа, че Лейди Гага към този момент се е преместила при Брадли Купър и даже прави промени в дома му.

Според списанията People и Entertainment Tonight обаче артистът и певицата никога не са двойка. Сайтът gossipcop.com даже се базира на информация, предоставена им близки до звездите хора, които са уверили изданието, че артистът и певицата не са сантиментално обвързани, а просто са близки другари.

Както може да е допусна, нито Лейди Гага, нито Брадли Купър са удостоверили или отрекли новината, по тази причина до момента в който това не се случи, новината за връзката им си остава в областта на свободно употребяваното въображение. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР