Още през септември миналата година стана ясно, че Sex Education

...
Още през септември миналата година стана ясно, че Sex Education
Коментари Харесай

Sex Education остава без цял куп звезди

Още през септември предходната година стана ясно, че Sex Education (един от най-свежите сериали през последните години съгласно нас) ще има и четвърти сезон.
 Sex Education, Netflix и ще има ли четвърти сезон на сериала
Свърши ли секс образованието на Джилиан Андерсън

Ще има ли Sex Education четвърти сезон

Но даже след толкоз доста месеци за него не се знае съвсем нищо. Не е несъмнено дали Ема Маки ще се завърне в ролята си на Мейв. Не знаем даже дали Ейса Бътърфийлд и Джилиан Андерсън ще вземат участие в него.

А това си е много притеснително, тъй като те играят едни от основните персонажи в сериала. За страдание, знаем кои артисти сигурно няма да вземат участие в новия сезон. И те не са по никакъв начин малко...

Миналия месец Патриша Алисън сподели, че няма да бъде част от четвърти сезон. Което значи, че няма да забележим Ола, бившето гадже на Отис. Няма да забележим и захласнатата от извънземни и секса с тях Лили, тъй като също преди месец актрисата Таня Рейнолдс разгласи, че няма да взе участие в новия сезон.

От HuffPost разбираме, че повода на Алисън е поемането на нови планове, до момента в който Рейнолдс споделя, че е обикновено някои от старите персонажи просто да си отидат, с цел да дойдат нови, което не ни дава доста явен отговор на въпроса за какво няма да взе участие.

Симон Ашли , която играе Оливия, също е навън за четвърти сезон, тъй като желае да се концентрира напълно върху новата си роля в Bridgerton. И на фона на всички тези тъжни за почитателите на Sex Education вести идва още една.
 Ема Маки, изявлението ѝ за Flaunt и дръзката фотосесия на актрисата от Sex Education
Ема Маки е по-дръзка от всеки път и преследва фантазиите си

Какво сподели актрисата от Sex Education за четвъртия сезон на сериала в изявлението си за списание Flaunt

И тя е, че в новия сезон няма да забележим и една от симпатичните учителки в Мордейл - Емили Сандс. В изявление за Daily Star Раки Такрар споделя, че няма да взе участие, само че не може да навлезе в детайлности за какво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР