Още през лятото Ерик Клептън се изказа против ваксинационните паспорти

...
Още през лятото Ерик Клептън се изказа против ваксинационните паспорти
Коментари Харесай

Ерик Клептън в нужда се познава

Още през лятото Ерик Клептън се изрече срещу имунизационните паспорти и съобщи, че няма да изнася концерти, в случай че публиката му е принудена да се имунизира, с цел да участва.
 Ерик Клептън, имунизационните паспорти и решението за концертите му
Ерик Клептън против имунизационните паспорти

Какво счита музикантът

Но най-малко все още наподобява, че ваксионационният статус ще бъде определящ за наличието на сходен тип мероприятия. Това обаче не пречи на Клептън да отстоява позицията си.

Според Rolling Stone, рок изпълнителят даже е подкрепил парично група, която е била санкционирана поради неспазване на противоепидемичните разпоредби на тяхно присъединяване.

Ерик Клептън е дарил 1000 паунда на английската рок група Jam For Freedom посредством уеб страницата GoFundMe. Парите му пък ще им оказват помощ да платят санкциите, които са им наложени.

През последните месеци Jam For Freedom обикаля Англия с концерти и разнообразни участия, като в песните си напълно намерено се опълчва на имунизациите против COVID-19, написа The New York Post.

И това не е единственият метод, по който Ерик Клептън е помагал на групата. Той им е заел и шестместен ван VW Transporter, с цел да могат момчетата от Jam For Freedom да обикалят по участия. По-късно пък им е оказал помощ и финансово, с цел да си закупят личен автомобил.

Историята с вана идва от Кембъл Маклафлин, който е един от създателите на групата, само че все още не е доказана от Клептън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР