Още преди празниците Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов

...
Още преди празниците Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов
Коментари Харесай

Горещата виетнамска почивка на НиЛо продължава - slava.bg

Още преди празниците Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов стегнаха куфарите и избягаха надалеч от студа в България. Те се озоваха измежду пленителната екзотика на Виетнам, където посрещнаха както Коледа, по този начин и новата 2020 година.

Двойката е отседнала в една от независимите и просторни вили на първокласния хотел "Four Seasons ", намиращ се на спокойните крайбрежия на Hoi An. Комплексът наподобява като същинско парченце от самия парадайс, като е оборудван с всевъзможни улеснения, написа Dir.bg.

Вярна на себе си, плеймейтката не стопира да разгласява фрагменти в формалната си Инстаграм страница, в които разкрива мигове от горещата си почивка със своя обичан. От фрагментите излиза наяве, че брюнетката се възползва оптимално от слънчевите лъчи и старателно работи върху своя загар. Тя не пропусна да се снима и със сив мрежест тоалет с надпис "Kiss " върху гърдите, разкриващ тялото ѝ. Дрехата е на обичания ѝ дизайнер Филип Плейн и е доста сходна с роклята, с която тя посрещна 32-ия си рожден ден при започване на декември през предходната година.

В първия ден на 2020-та, отбелязвайки новата година, тя показа снимка, на която с Михайлов се целуват. А на последните фотоси се вижда, че Ни Ло се е отдала на обиколки с велосипед и дейна отмора на плажа, където се припича топлес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР