Още по темата21.10.2018 / 22:17Бтв: Минути след жестокото убийство Северин

...
Още по темата21.10.2018 / 22:17Бтв: Минути след жестокото убийство Северин
Коментари Харесай

Бащата на убитата журналистка Виктория иска евроразследване

Още по темата21.10.2018 / 22:17Бтв: Минути след жестокото ликвидиране Северин е направил тъкмо това 20.10.2018 / 15:19Нови разкрития за Северин! Ето какво си е купил за 3 бона месеци преди убийството и кой е платил пътуването му до Германия

bgdnes.bg

За международно  следствие  на убийството на русенската журналистка  Виктория Маринова  призоваха нейни родственици!

Месец след нещастието край брега на Дунав бащата на  Вики  Георги Маринов пропагандира във фейсбук да се подписва  петици ята, която да се изпрати до Европейската комисия. С нея се желае възлагане на независимо  следствие  на аргументите и детайлите към гибелта на тв водещата. До момента  петици ята е събрала над 63 хиляди подписа, а уредниците считат да я внесат, когато се подпишат 100 хиляди души, пише  " България Днес ".



Преди да бъде разкрит  Северин Красимиров , близки и сътрудници на  Вики  се усъмниха, че тя може да е паднала жертва поради работата си. В последното си предаване журналистката коментирала със събеседниците си източване на еврофондове, подготвяла и материал за злоупотреби с помощите за взривеното село Хитрино.

С публикуването на подписката точно на Архангелова Задушница околните на  Вики  признават, че нямат цялостно доверие на родните криминалисти или най-малкото се усъмняват в формалната версия за убийството. Четири дни след зверството в немския град Щаде бе арестуван ромът Северин.

Бившият брачен партньор на  Вики   Свилен Максимов  коментира пред " България Днес ", че чака данните от немското  следствие .  " Ако те съвпаднат с версията на българските управляващи, това ще значи, че следствие то в България не е манипулирано, а е обективно и заслужено ", посочи Максимов.



През уикенда килърът за пръв път се срещнал с околните си на рандеву в следствения арест. Жена му Емел и нейната майка Айше отишли да му занесат малко храна и облекла. Той изглеждал спокоен, само че безмълвен. Не се оплаквал от изискванията в кауша, не говорел за закононарушението. Попитал ги единствено по какъв начин са и имат ли пари, с цел да претърпяват.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР