Още по темата13.05.2016 / 17:07Безценно наследство! Лекарството срещу всяка болест,

...
Още по темата13.05.2016 / 17:07Безценно наследство! Лекарството срещу всяка болест,
Коментари Харесай

Разпространи като светкавица! Всеки българин трябва да знае! Виж забравената Голяма рецепта за всякакви болести, която няма да кажат по никоя реклама!

Още по темата13.05.2016 / 17:07Безценно завещание! Лекарството против всяка болест, която Петър Димков ни завеща09.01.2016 / 18:55Петър Димков: Не яжте тези храни и ще забравите рака!

Кулминацията в рецептурника на огромния национален врач Петър Димков е така наречен „ световна “ рецепта.  Наречена е по този начин, защото той я предлага при доста и разнообразни болежки – главоболие, сърдечни разстройства, хипертония, нервни болести, атеросклероза, полово изтощение и други

Почти всички съставки на тази рецепта се вземат наготово от аптеките.

Начин на подготвяне: към 20 г валерианова смес се прибавя също 20 г смес от глогов цвят, 15 г розова вода, 1 г камфор на прахуляк и 20 ментови капки. Цялото количество течност се разклаща добре, с цел да се получи хомогенна примес.

От нея върху бучка захар се капват 20 капки. Те се вземат 20 минути преди ястие заран, обяд и вечер. (Сами по себе си капките работят успокоително и тонизират.)

Лечителят предлага капките да се одобряват постоянно с запарка – да вземем за пример по 70 г босилек и ирландски лишей, по 50 г бъзов цвят, буков мъх, маточина, мащерка и балканска чубрица се смесват.

Две супени лъжици от тази примес и 1 чаена лъжичка наситнени кори от портокал се запарват в половин литър кипяща вода (сипват се в минутата на възвирането), след това съдът се отмества на спокоен огън за още 10 минути.

След изстиване отварата се прецежда и по този начин се получава лечебна напитка, от която се пие по 1 винена чаша (75 г) 10 минути преди ястие заран, обед и вечер, откакто се вземат капките с бучката захар.

:Pik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР