Още по темата06.06.2021 / 21:33кадри: 7/8 ТВТази вечер шоуто на

...
Още по темата06.06.2021 / 21:33кадри: 7/8 ТВТази вечер шоуто на
Коментари Харесай

Иво Сиромахов запя: „Турция е нашата родина, Ердоган е нашият баща”

Още по темата06.06.2021 / 21:33

фрагменти: 7/8 ТВ

Тази вечер шоуто на „ Слави Трифонов ” по 7/8 ТВ стартира със скеч на Иво Сиромахов като Мустафа Карадайъ.

Ето по какъв начин се разви той:

 

Да приказваме за майка Турция. От през днешния ден всеки член на Движение за права и свободи би трябвало да одобри новия химн на партията. Ще ви го запея:

„ Турция е нашата татковина, Ердоган е нашият татко, гепим гласовете от чужбина, българинът отново е наивник ”.

Много хоро ме питат, Мустафа, какво евроатлантическо има в Турция? Турция е Мала Азия. Аз давам отговор по този начин: Турция може да е Мала Азия, само че в този момент е хвърлила око и на Европа.



Питат ме още: Какво ще спечелим, като приемем, че сме турци?

Отговарям: Как какво? Турците към този момент са в Шенген. Питат: Къде в Шенген? Отговарям – на всички места: Дортмунд, Мюнхен, Манхайм…Викам им, да сме с Турция не е волност, това е задача! А Анкара аз споделих, че ние турците сме останали в България след Османската империя. Аз персонално съм тук след Доганската империя. Не помните ли боевете при Росенец? Не помните ли по какъв начин дебаркира кораба и ние взехме решение с отворени прегръдки да го приемем. Христо Иванов заби знамето и сподели: Тук е България! Тогава защитата извика: Грабвайте телата и ги мятайте във водата.  И запомнете Лаура Кьовеши е Движение за права и свободи, тъй като скоро ще пристигна и ще резне Бойко откъм гърба!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР