Още по темата: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си син от

...
Още по темата: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си син от
Коментари Харесай

Потресаващо! Ето кой е убиецът, хвърлил дете от мост

Още по тематиката: Трагедия! Мъж хвърли 4-годишния си наследник от мост и го умъртви Първи СНИМКИ от адската покруса с детето, хвърлено от мост
По-рано през днешния ден шокираща вест скова цяла България. Разбра се, че 31-годишен татко е хвърлил дребното си момченце през мост край Габрово, а момченцето е умряло.

На този стадий претекстовете на бащата не са ясни. Предполагаемата възраст на момчето е сред 4 и 5 годинки. Междувременно стана ясно, че откакто е умъртвил детето си мъжът е заплашил, че ще скочи от моста, само че психолози го разубедили, а незабавно по-късно служители на реда го задържали.

Във фейсбук групите на Габрово незабавно закипя от мнения за зверството, предава Блиц. От тях стана ясно, че 31-годишният мъж се споделя Дидо. Според мнозина негови съседи и габровци той е „ не е доста добре с главата “. Заедно с детето живеели в квартал „ Русевци “.

„ Вчера си играеше пред блока с други деца, доста усмихнато и игриво „ беше “ момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо сходно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах. Всеки от кв. „ Русевци “ знае, че таткото Дидо не е доста добре с главата. Но очевидно не е толкоз вманиачен щом не му е стискало да скочи след детето си! “, написа габровец във фейсбук групите, отдадени на града.

„ Е тук е мястото на смъртната или доживотна присъда. Що за глупак би трябвало да си да убиеш личното си дете, умопобъркан! “, възмущава се жена от Габрово.

„ Аз персонално преди към 3 години бях очевидец по какъв начин го удря по гърба със юмруци пред огромен търговски магазин в града, само че тогава не ги познавах. Удари детето, тъй като като слязоха от колата то не мина от предна страна, а от задна. И този Дидо се изнерви и стартира да го удря, а майката отиде взе количка за извършване на покупки и влезе в „ магазина “, спомня си мъж от града.

„ От писано на места разбрах, че мъжът се казвал Дидо, имало някаква връзка сред него, изгубването на някоя си Поля преди седмици и сегашния случай “, гласи коментарът на различен габровец.

Майката на умрялото дете и другарка на 31-годишния мъж е била търсена незабавно след случая.

Но в града има слух, че и тя е била на злощастния мост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР