Още по темата: Тежък жребий за Григор в Пекин Григор

...
Още по темата: Тежък жребий за Григор в Пекин Григор
Коментари Харесай

Григор не си пилее времето след загубата и... СНИМКИ

Още по тематиката: Тежък чоп за Григор в Пекин

Григор Димитров към този момент тренира в Пекин и чака да излезе за първия си дуел. Откакто е на азиатска земя, българинът се радва на голяма поддръжка от китайските почитатели, които преди и след всяко негово занятие го чакат за фотография и подпис, а на мачове го поддържат с български флагове.

Водещият ни тенисист бе в Ченду с физиотерапевта си Алгис Христов, както и с Радек Щепанек, който отсъстваше от щаба на Димитров по време на US Open.



Снимки: TennisKafe.com

Гришо стартира присъединяване си на China Open против Андрей Рубльов. Първата ни ракета е в половината на топ поставения Доминик Тийм, а във втори кръг може да срещне Михаил Кукушкин или Фабио Фонини.

На четвъртфиналите възможните противници на българина са Карен Хачанов и Марко Чекинато, които започват против квалификанти.

Григор бе на няколко точки от записването на юбилейна победа №300 в Тура. Българинът обаче отпадна на 1/4-финалите на шампионата в Ченду от категория „ АТР250 “, откакто поведе със сет на Александър Бублик, само че отстъпи със 7:5, 6:7(9), 6:7(3)./blitz.bg



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР