Още по темата: Скандални признания във "Фермата"! Участничка се оказа...

...
Още по темата: Скандални признания във "Фермата"! Участничка се оказа...
Коментари Харесай

Страст и целувки във Фермата! СНИМКА

Още по тематиката: Скандални самопризнания във "Фермата "! Участничка се оказа...

Първата целувка във " Фермата: Нов свят " към този момент е реалност и тя е сред българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и автомонтьорът Краси Джунов.

Двамата се усамотиха на шезлонг край басейна и се отдадоха на дълго потисканото предпочитание да се вкопчат един в различен. " Не устоявам да не те погалвам! ", промърмори в ухото на обичаната си Джунов.



" Абсолютно самодоволство! Дали не могат да ни оставят тук до на следващия ден вечерта? ", отвърна разтопената от благополучие Паулина. Двамата се реалокираха в спалнята на чорбаджийската плантация, където продължиха с целувките.

Силиконка от тима на чорбаджиите и сиромахът с минало на сексуален модел в Испания флиртуват от първата си седмица в риалитито, а дългите им диалози на прозорчето в оградата, която разделя стопанствата на бедните и богатите, им завоюваха имената Ромео и Жулиета.

На втората седмица Краси си уреди среща с Паулина под претекст, че двамата ще водят животните на паша, а на третата съобщи, че е влюбен и избяга измежду нощ във фермата на чорбаджиите.



Прескачайки триметровата ограда беглецът Ромео освен наруши разпоредбите на играта, само че беше дамгосан изрично като " изменник " от тима на сиромасите. Продукцията се реши на казус и Краси получи шанса да избира – да се върне при своите, или да остане при обичаната си.

Той без съмнение реши да пристане на чорбаджиите, а смелостта му бе възнаградена с нечуван шанс – като фермер на седмицата при богатите треньорът на звездите Сами Хоссни избра Краси и Паулина за ратаи и те се усамотиха в обора при овцете, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР