Още по темата: Шок в bTV: Наистина ли Ани Цолова

...
Още по темата: Шок в bTV: Наистина ли Ани Цолова
Коментари Харесай

Смут в На Кафе: Гала и Стефан шокираха мрежата СНИМКИ 18+

Още по тематиката: Шок в bTV: Наистина ли Ани Цолова се връща на екран

Откакто са във почивка, Гала и Стефан не стопират да обикалят сантиментални и най-много екзотични кътчета от света, откъдето, несъмнено, да заливат мрежата с снимки.

След като неотдавна тв водещата скандализира със свои фотоси, на които без срам развява бюст на Малдивите, където нудизмът е строго неразрешен, не щеш ли пристрастеностите са прелели и в нещо по-съществено.

В неотдавнашен фотос, с който русокоската не пропусна да се похвали в обществените мрежи, двамата с обичания й Стефан напряко са се награбили край морето. И облекла, и задръжки са паднали бързо, съдейки от целувките на двойката.



Малко преди този момент пък двамата съумяха и да изплашен свои правилни почитатели във виртуалното пространство с небрежния си тип.

Гала даже бе упрекната от фенките си, че е прекомерно неглижирана - нещо, което до момента не си е разрешавала да показва на необятната общност.



В последна сметка почивката им е към своя край, наближава септември, а с него и следващия нов сезон на " На кафе ", който Гала ще води.

Засега не е ясно дали отново ще приюти в студиото си и Стефан, който незабавно се примамва от опцията да каже обществено какво мисли по настоящи въпроси от деня, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР