Още по темата: Потвърдено: Кобрата ще се бие с Доминатора

...
Още по темата: Потвърдено: Кобрата ще се бие с Доминатора
Коментари Харесай

Треньорът на Кобрата му постави цел...

Още по тематиката: Потвърдено: Кобрата ще се бие с Доминатора в Калифорния

Германският треньор на Кубрат Пулев Ули Вегнер даде изявление за в. " Абендблат ". 77-годишният експерт разкри мотивацията си да продължи да работи и каква е задачата му като ментор на Кобрата.

" Сбъднах доста фантазии в кариерата си. Но в този момент желая двете мои момчета, с които работя най-усилено - Кубрат Пулев и Абас Барау, да станат международни първенци. Това са фантазиите ми, това е мотивацията ми. Това ме кара да работя под цялостна пара и сега. "

" Ако зависеше единствено от мен, бих починал до кръга някой ден, до момента в който правя работата си, тъй като боксът е моят живот и не умея да правя нищо друго. Но имам обвързване и заричане към жена ми, с която сме 33 години дружно и на която съм заречен дълго пътешестване и би трябвало да го извърша ", съобщи Вегнер.

" Със брачната половинка ми Маргрете сме дружно към този момент 33 години, тя се грижи за всичко към взаимния ни живот. Но преди този момент имах и различен брак, а разводът е най-тежкото проваляне за мен, без значение от всички нокаути. Чупили са ми челюстта, само че повече боли от това да загубиш доверието на индивида до себе си. "

" Съжалявам също по този начин, че не научих британски. Даже се нервирам. Така по-трудно мога да предавам опита си на младите боксьори, които не приказват немски. И също по този начин ме е боязън, че ще се наложи един ден да спра с обичания ми спорт. Много ми е мъчно да привикна с тази концепция ", добави опитният експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР