Още по темата: Маскирани нахлуха в заведение, млатиха се брутално

...
Още по темата: Маскирани нахлуха в заведение, млатиха се брутално
Коментари Харесай

Маскирани окървавиха заведение в Пловдив ОБЗОР

Още по тематиката: Маскирани нахлуха в заведение, млатиха се брутално Първи детайлности за кървавия смут в пловдивско заведение

Както марица.бг писа, вандали вилняха в заведение в Пловдив. Група маскирани мъже нападнаха част от посетителите, изпотрошиха маси и столове. В центъра на борбата са били последователите на две футболни агитки – „ Ботев ” (Пловдив) и „ Локомотив " (Пловдив).

Все още арестувани за погрома няма.

Случката се е разиграла преди няколко дни в пловдивския квартал „ Изгрев ”. Според формалната информация от полицията съществено потърпевши и съществени материални вреди няма, макар бруталните фрагменти, които се появиха в четвъртък.

От полицията настояват, че участниците в мелето са открити, притежателите и личният състав в заведението, обаче остават в потрес.

„ Това се е случило в събота, преди футболното дерби сред „ Ботев ” (Пловдив) и „ Локомотив " (Пловдив). Лица, последователи на „ Локомотив " (Пловдив), са посетили заведението. Около 15 часа, в същото това заведениe, влизат евентуално почитатели на „ Ботев ” (Пловдив), които са били по-голяма група - сред 8 и 10 души. Възниква спор при тях. Той евентуално е бил предизвикан от почитателите на „ Ботев ” (Пловдив). Има замяна на реплики, побутване и удари. Нямаме подадени медицински удостоверения ”, съобщи Николай Кирков - шеф на 6-то РПУ в Пловдив.

„ Още с влизането ги нападнаха със столове и маси. Отидох при тях, развиках се. Върнах се към бара. Търсих паник бутона. Питах ги какво са им отговорни масите и столовете. Веднага се обадих в районното. Полицаите пристигнаха относително бързо. Щетите бяха две маси, два стола - не толкоз материални, колкото морални. От 20 години работя тук, такова нещо до момента не съм виждала и още съм в потрес от случилото се ”, описа жена, която работи в заведението и е станала очевидец на случилото се.

Работата по случая от страна на полицията и прокуратурата е почнала в четвъртък и продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР