Още по темата: Извънредно! Взриви се търговски център във Флорида

...
Още по темата: Извънредно! Взриви се търговски център във Флорида
Коментари Харесай

Очевидци за взривения мол: Беше като края на света СНИМКИ

Още по тематиката: Извънредно! Взриви се търговски център във Флорида СНИМКИ

Взрив избухна в търговски център във Флорида. В резултат на детонацията има " доста ранени ", оповестяват локалните управляващи. Взривът е избухнал в събота сутринта локално време в комерсиалния център " Де Фаунтанс " в Плантейшън, западно от Форт Лодърдейл в окръг Броуард. Взривът е бил толкоз мощен, че е разхвърлял парчета от постройката в радиус от 100 метра.

Местните пожарна и полиция оповестиха в " Туитър ", че периметърът към мола е отцепен и придвижването е прекратено. От пожарната, съгласно първичната информация, са на мнение, че детонацията е породена от гърмеж на газ. На фотоси от мястото на случая се вижда, че покривът на постройка е тотално съборен. Самата постройка е заобиколена от отломки. Навсякъде има части стъкло от избитите прозорци на намиращите се наоколо здания. Избити са прозорците на клон на фитнес веригата " Ел Ей Фитнес ".

" Имаше голяма мълния... освети цялото небе ", сподели очевидец. " Беше доста шумно... по-силно от фойерверки... ушите ни още звънят. Изглеждаше като края на света, като че ли идва Апокалипсиса ", сподели още тя.

 The explosion happened Saturday morning at the shopping center, west of Fort Lauderdale

По последни данни от пожарната, става дума за гърмеж на газ. Броят на ранените е минимум 20, оповестява локалната медия " Локал 10 ".

 The blast sent large pieces of debris about 100 yards across the street

Местното издание The Sun-Sentinel newspaper оповестява, по думите на свидетел, че гърмежът е избухнал в празен ресторант. " Тренирахме с жена ми, когато чух гърмежа. Голям гърмеж, огромна детонация. Сградата стартира да се клати, а покривът стартира да се срутва, по-късно спря и тока. Видяхме по какъв начин положителни хора изнасят ранените. Има доста вреди, в действителност има доста вреди ", споделя 47-годишният Айвън Хофман.

 Police and firefighters are now investigating the explosion that injured multiple people

 A triage area has been set up at The Fountains shopping center in Plantation

 Fire departments from Plantation, Davie, Lauderhill, Coral Springs, and Broward Sheriff Fire Rescue are all at the shopping center on South University Drive and Peters Road
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР