Още по темата: Издирват шофьор и кондуктор, подвеждали пътниците Ще

...
Още по темата: Издирват шофьор и кондуктор, подвеждали пътниците Ще
Коментари Харесай

Агитират в рейса срещу Стратегията за детето

Още по тематиката: Издирват водач и кондуктор, подвеждали пасажерите

Ще установим посредством GPS системата кои екипи са били в региона в посоченото време и ще желаеме писмени пояснения, обявиха от компанията транспортьор.

Агитацията била съпроводена с разпределяне на листовки от торба.

От компанията увериха, че досега не са постъпвали сигнали.

Шофьор и кондуктор по линия 26 пропагандират против Стратегията за детето, оплакаха се пловдивчани. Баба и внуче се качили на 11 септември по обяд от центъра в посока към кв. „ Изгрев ” и станали обект на увещание каква опасност са измененията в законодателството, които влизат в действие следващата година. Уверявали дамата, че обществените ще могат елементарно да извеждат от фамилиите деца като 7-годишното, което води сега. Агитацията била съпроводена с разпределяне на листовки от торба, сложена сред мястото на водача и първата седалка зад него.

Брошурата зове: „ Информирайте се! ”. Съдържа членове от Закона за протекция на детето и Закона за обществени услуги, съпроводени с интерпретацията на протестърите. Сред изказванията са, че деца ще могат да се лишават единствено по сигнал, в това число неизвестен, в границите на 24 часа, без правосъдна заповед. Уверява, че домът няма да е предпазен и всеки обществен ще може да влиза и изготвя отчет с персонална информация. И че частни компании ще изземват държавните функционалности като снабдители на обществени услуги, към които родители ще се насочват наложително.

Предупреждава се, че следва и още - наложително полово обучение, патронаж в домовете на хлапетата до 3 година и детски съд. „ Разбирате ли в този момент какво става!!! ”, тръби флаерът. И съпоставя тактиката с бизнес проект, тъй като всеки щял да бъде длъжен да употребява обществени услуги и това превръщало личността в „ биологичен материал ”, а общественият бранш се приватизирал. „ Социалната тъкан на обществото се унищожава. Всички печелят - и непознатите фондации, финансирали тактиката, и локалните продажници, за които се обезпечава обезпечен монопол и възнаграждение от страната ”, написа в бланката.

„ Марица ” се свърза с Петко Ангелов, шеф на компанията „ Автобусни транспорти Пловдив ” ЕООД, която държи линия 26. От компанията увериха, че досега не са постъпвали сигнали. " Ще установим посредством GPS системата кои екипи са били в региона в посоченото време и ще желаеме писмени пояснения ", сподели Малина Чавдарова и се извини на жителите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР