Още по темата: Иван Тотев остава лидер на ГЕРБ в

...
Още по темата: Иван Тотев остава лидер на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Иван Тотев остава лидер на ГЕРБ в Пловдив

Още по тематиката: Иван Тотев остава водач на ГЕРБ в Пловдив

Иван Тотев, който през днешния ден оповести,че дава самоотвод за трети мандат на кметския пост, остава началник на градската организация на ГЕРБ. " Ще управлявам структурите и няма да депозирам оставка от лидерския пост. Ние сме трансформирали живота в Пловдив и считам, че ГЕРБ още веднъж ще завоюва изборите ", разяснява градоначалникът.

Изявлението за самоотвода е направено в деня, когато в Пловдив стартират партийните събрания на ГЕРБ за номинации за кмет на града, кметове на региони и Общинския съвет.

" Виждам доста претенденти, които желаят да станат кмет, само че те не осъзнават какъв брой е комплицирано да управляваш подобен град като Пловдив. Ние сме като спринтьори. Постигнахме огромни триумфи, само че с доста старания, кавги с непопулярни решения. Не съм се страхувал да вляза в борби, в това число за реконструкцията на Цар - Симеоновата градина, където природозащитниците лягаха под багери. Много елементарно е да управляваш след Славчо Атанасов, само че е мъчно след Иван Тотев. Кандидатите, които виждам в Пловдив - Славчо Атанасов, Дани Каназирева и вероятно Николай Радев, не ни тормозят ", посочи Тотев.

Той отхвърли да заяви чия номинация за кмет на ГЕРБ би подкрепил - на Здравко Димитров или Георги Стаменов, и добави, че е изискал на събранията да има по-широк избор. Не е било изключено да има и други кандидатури.

Абсурд е да ви посоча име, това значи да обуславям избора, изясни кметът.

Самият той щял да гласоподава за всички, които ще бъдат препоръчани за негов правоприемник. Събранията ще се организират довечера в " Централен " и " Северен ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР