Още по темата: Гришо обясни за липсата на треньорите му

...
Още по темата: Гришо обясни за липсата на треньорите му
Коментари Харесай

Отказалият да играе с Гришо: Тялото ми каза да спра

Още по тематиката: Гришо изясни за неналичието на треньорите му Чорич за Гришо: Той си е състезател от Топ 10, може да бие всеки

Отказалият се от мач с Григор Димитров на US Open Борна Чорич се обърна към почитателите си след отдръпването си от шампионата. Хърватинът изпита болки в гърба при последната си подготовка и реши да не рискува, давайки път на Гришо към третия кръг.

“Много съм печален, тъй като трябваше да се отдръпва от шампионата. Последните два месеца бяха доста тежки поради травмата, която получих. Най-лошото нещо, което би могло да се случи на един състезател е да получи травма посред съревнование. Никога не е елементарно да се оттеглиш, само че в този миг тялото ми споделя да спра и да проучвам обстановката.

Затова колкото и да е мъчно това решение, мисля, че то е умно в дълготраен проект. Ню Йорк е един от най-хубавите градове в света и нямам самообладание да играя на US Open идната година.

лагодаря на всички за невероятната поддръжка, която получих тук, накарахте ме да се усещам като вкъщи си. Ще се забележим през идната година ”, написа в обществените мрежи 22-годишният хърватин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР