Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите

...
Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите
Коментари Харесай

Футболната съпруга Яна Чинкова стана тв водеща

Още по тематиката: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите дами в света Бойко Борисов венча първата Мис Пловдив на 21. век с боса на Лукойл Коронясаните хубавици - къде са в този момент Габи Топалова е занаятчия на морфологичния анализ

Мис Пловдив 2009 Яна Чинкова влезе в тима на футболните съпруги, а сега е водеща новините в утринния блок на Нова. Дамата има дете от Александър Бранеков, а искрата посред им припламна, когато юношата на ЦСКА играеше за Локо Пловдив.

Яна има сполучлива телевизионна кариера. В момента е част от екипа на „ Здравей, България " и към този момент се трансформира в едно от обичаните лица за телеманите.

„ Не ми е проблем ранното ставане. Извън малкия екран единственото нещо, без което не мога, е щерка ми. Не мога и без спорт, може би. И без книги също ", твърди пловдивчанката.

Яна е някогашна атлетка. Защитавала е цветовете на Локомотив Пловдив. На Лаута пламва и любовта с бъдещия <210> брачен партньор.

Към леката атлетика я насочва Светлана Исаева, една от дребното българки, минали двата метра в скока на височина. Бившата съперничка на Стефка Костадинова била съседка на дребната тогава Яна и забелязала гения <210>. Един ден се заговорили и Светлана <210> споделила, че има фигура за лека атлетика. Дълго време Яна упражнявала дълъг и троен скок, само че поради проблеми с коленете и кръста се трансферира в многобоя.

Кариерата <210> на модел продължава едвам шест месеца и тъкмо тогава - през 2009-а, печели купата " Мис Пловдив " и правото да се яви на " Мис България ". Междувременно показва тоалети в предаването " Огледала ", където я видяла тогавашният шеф на новините на телевизия ПРО БГ.

Преди да застане за пръв път пред камерата, въобще не си представяла, че животът <210> ще е обвързван с публицистиката. Минава поредно през ефирите на ТВ7 и News7, преди да стане част от екипа на Нова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР