Още по темата: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко

...
Още по темата: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Сидеров разиграва предизборен...

Още по тематиката: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко Димитров печели Гадателката на Берлускони: Милко Калайджиев и Слави готвят изненада

Общо за България няма да има съществена смяна - главните градове ще бъдат извоювани от ГЕРБ. Във Варна ще се резервира Портних, който няма съперник, същата е обстановката и в Стара Загора, да не приказваме за Бургас, споделя гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

Няма да има разклащане ​- да вземем за пример Българска социалистическа партия да вземат няколко области, Движение за права и свободи -също.

Българска социалистическа партия евентуално ще съумеят да вземат един регионален град, и то ще стане отново със кавги.

Не Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи ще бъдат изненадата на тези избори. Ще вземат повече от Българска социалистическа партия.

Движение за права и свободи ще вземат селищата в територията, където имат въздействие ​- Кърджали, Разград. Вътрешна македонска революционна организация също ще има изненада - ще завоюват кметски места в 2-3 по-големи града.

Веселин Марешки напредва, само че занапред има да се потвърждава. Няма по какъв начин да завоюва град на тези избори.

След абсурда в Българска национална телевизия Сидеров извлича дивиденти, активизира електората, той си е скандалджия, това е негов жанр. Участвам в утринно предаване с политици от всички партии - в студиото се карат, единствено дето не се сбиват, а по-късно си пият кафето дружно. Голям спектакъл!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР