Още по темата: Филолог взима най-голямата заплата в Пловдив СПИСЪК

...
Още по темата: Филолог взима най-голямата заплата в Пловдив СПИСЪК
Коментари Харесай

Доц. Шилев тъче на два стана за 46 бона

Още по тематиката: Филолог взима най-голямата заплата в Пловдив СПИСЪК Данъчен №1 влага в парцел в Гълъбово Държавата дава по-добри заплати от частния бизнес Кметът се прехранва с 1388 лв. на месец

Директорът на Регионална инспекция за опазване на околната среда доцент Стефан Шилев, който беше номиниран за кмет на Пловдив на партийното заседание на ГЕРБ в " Южен ", в този момент получава по-голяма заплата от тази на градоначалника.

Доц. Шилев е заявил 24 090 лв. годишен приход от заплатите си като държавен чиновник за предходната година. Отделно от това обаче той е описал и приходи от трудови правни отношения, отвън към този момент посочените, в размер на 22 000 лв.. Той от години чете лекции в Аграрния университет и евентуално приходите са оттова.

В първия мандат на настоящия кмет Стефан Шилев беше назначен за началник на общинската дирекция " Екология и ръководство на отпадъците ". Оттам израстна до директорския пост в Регионалната ревизия за запазване на околната среда. Номиниран е нееднократно за общински консултант и народен представител.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР