Още по темата: Драми в bTV: Ани Цолова пред семеен

...
Още по темата: Драми в bTV: Ани Цолова пред семеен
Коментари Харесай

Гала е пред срив: Пуснаха на свобода убиеца на племенника й

Още по тематиката: Драми в bTV: Ани Цолова пред фамилен разпад Меган Маркъл получи непредвиден удар, принц Хари е на ръба СНИМКИ

Полицаят, който простреля племенника на Гала Георги Пенев в предградието на американския град Бъфало през декември предходната година, се е върнал на работа, дочу HotArena.
Тв водещата и околните на убития Георги били шокирани от решението на щатските управляващи, само че нямали какво да създадат, тъй като вътрешното следствие завършило в интерес на униформения.

Докато течеше инспекцията по случая, офицер Нейтън Скривен, стрелял по племенника на тв звездата, бе в заплатен отпуск. Шефът на полицията в града, където се случи случаят, удостоверил, че от административна позиция този случай бил към този момент в предишното за тяхното полицейско управлениe.

Той обаче разкрил и още една детайлност – че жесток видеоклип в действителност потвърдил невинността на офицера. Въпросното видео било снимано с камера, която служителят на реда носел по обвързване, закачена за тялото му.

На него се виждало, че убитият Георги не се подчинил на няколко команди да пусне оръжието, което насочил против служителя на реда. Въпреки молбите да хвърли ножа, 23-годишният юноша замахнал с острието към Скривен и го подгонил отвън къщата, в която се разиграла бруталната сцена. В последна сметка служителят на реда стрелял няколко пъти, с цел да спре опасността против себе си.

Клипът с убийството бил показан и на околните на Георги, които тежко претърпели видяната кървава сцена.

Покрай следствието изплували и други шокиращи за племенника на Гала обстоятелства, като съмненията, че дрога е била повода за необяснимото държание на българина. Наркотици са били открити и в къщата, където се е разиграла драмата, само че у нас този подробност не бе разгласен, защото се смяташе, че убийството се е случило на територията на нощен бар.

Припомняме, че самата Гала по неотложност отпътува на Америка, с цел да участва на погребението на сина на брат си. Под предлог, че е болна от грип, водещата отсъства от студиото на „ На кафе “ в продължение на седмица.

След трагичната преживелица телевизионерката съумя да види унищожените си родственици около Великден, когато погребалият детето си неин батко си пристигна в България, с цел да прекарат дружно пролетните празници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР