Още по темата: Багата завоюва втора поредна победа в UFC

...
Още по темата: Багата завоюва втора поредна победа в UFC
Коментари Харесай

Багата със силни думи и разкрития, след втората му победа

Още по тематиката: Багата завоюва втора поредна победа в UFC

Българският войник Благой Иванов направи първи коментар за успеха си над австралиеца Тай Туиваса на галавечерта UFC 238 в Чикаго. Рано тази заран Багата се наложи над противника си с единомислещо съдийско решение. Иванов призна, че е бил покрай триумфа още в края на втория рунд, само че приключването на времето е избавило Туиваса.

“Беше твърд противник. Двамата сме експерти и добре готови. Важното е, че победих. Мисля, че завоювах и трите рунда. При третия рунд към този момент ми се беше натрупало много и всеки един удар много го усещах “, разяснява Багата пред „ Събуди се “ по „ Нова телевизия “

" Още във втората част мачът можеше да свърши, тъй като доста хубаво го бях хванал. Горе-долу знаех, че е сме в края на рунда. Времето изтече и това му оказа помощ. Нанесе ми много плътни удари с лакти, само че аз бях квалифициран и знаех, че ги употребява. В началото му разреших да ме удря, с цел да усетя по какъв начин му е битката. Той беше упражнявал основно да се пази ", добави българският войник.

" Сега желая да си взема малко отмора, тъй като не можах доста да си умря след предходната среща. За идващия мач мисля, че ще съм подготвен в края на годината. Може да се срещна с един поляк Мартин. Не знам дали е в топ 10. С Дерек Луис също мога да се удрям, приказвал съм аз това с мениджъра ми. Той е в топ 5, това е задачата ми ", призна Иванов.

" Искам да благодаря на всички българи, които ме поддържаха, на всички фенове и на фамилията ми. Това го върша за тях и за България ", добави спортистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР