Още по темата: Ален Ожболт класира Локо срещу Страсбург Локо

...
Още по темата: Ален Ожболт класира Локо срещу Страсбург Локо
Коментари Харесай

Капитанът на Страсбург: Шансовете са 50 на 50

Още по тематиката: Ален Ожболт класира Локо против Страсбург Локо против Айнтрахт, в случай че отстрани Страсбург

Капитанът на Страсбург Стефан Митрович засипа с похвали тима на Локомотив преди мачовете от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Първият дуел е на следващия ден от 20.30 часа на Лаута. Според Митрович няма изявен любимец и възможностите на двата тима са равни.

" Съперникът разполага с отличен тим. Гледахме мачовете им със Спартак Търнава и последния дуел с Лудогорец - 1:1. Имаме още малко време, с цел да опознаем още повече в елементи играта на Локомотив. Имат много качествени играчи. Изпитваме оптимален почит към съперника. Готвим сме за два тежки дуела.

Шансовете са 50 на 50. Мачовете в Европа постоянно са доста по-различни от тези в локалното състезание. Турнирните борби имат свои закони. Нямаме право нито да подценяваме, нито да надценяваме противника. Съдейки по мачовете на Локомотив с Лудогорец и Спартак Търнава в Пловдив, ни чака доста тежко посещение. Ние нямаме толкоз огромен опит като тим в евротурнирите, тъй че при аудиенция в никакъв случай не знаеш какво може да те споходи. В Израел обаче научихме добра лекция, загубихме с 1:2, тъй че сме подготвени за гостуването в Пловдив.

Локомотив от дълго време стартира шампионата и към този момент е във форма. Те към този момент влязоха в ритъма на мачовете. Докато ние сме изиграли единствено два публични дуела - с Макаби Хайфа в предходния кръг. Но направихме добра подготовка и имам вяра, че това занапред ще си проличи ", показа Митрович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР