Още по темата: Ад в поп-фолка: Съдът взе детето на

...
Още по темата: Ад в поп-фолка: Съдът взе детето на
Коментари Харесай

Война в поп-фолка: Какво се случва между Мария и Галена?

Още по тематиката: Ад в поп-фолка: Съдът взе детето на Емануела СНИМКИ Преслава шокира с нова визия, почитателите побесняха СНИМКА

Двете пайнерки Мария и Галена си чукнаха среща в най-вървежния клуб на Слънчака. Във вихъра на купона, по време на присъединяване си, Галена запя “Най-добрият ” и предложения колежката си на сцената.

 Резултат с изображение за Мария и Галена още веднъж приятелки

Тя пък се раздаде на макс, кършейки снага. Мария бе облечена в провокативна рокля с бюстие, която обилно разкриваше деколтето й.

За другарството сред Мария и Галена мъчно мож да се приказва, откакто двете нажежиха много връзките си около към този момент несъществуващите награди на телевизия „ Планета “, за които бе абонирана Галена.

Марчето обаче мъчно преглъщаше неналичието на призове. После прехвърчаха обвинявания в опит за прекопирване една от друга, само че през днешния ден явно двете са заровили томахавката и се любуват на компанията си.

Феновете също посрещнаха задушевно опита за доближаване. „ Откога чакаме да забележим двете кралици дружно “, пишат те.

Помирение обаче никой не може да чака сред Галена и Преслава. Припомняме, че двете години наред бяха освен най-хубави приятелки, само че даже и сестри. Живели дружно във времена на беднотия, делящи една квартира, двете ненадейно се отчуждиха.

И до ден сегашен феновете им мечтаят да се сдобрят, само че надали ще ги огрее. Още повече в този момент, когато Преси замязя и образно на чаровницата от Смядово.

Източник: kliuki.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР