Още по темата 4+1 Никой не се ражда добър по

...
Още по темата 4+1 Никой не се ражда добър по
Коментари Харесай

4+1 | Вече може да си купим летяща кола, как Facebook пречи на журналистите и още

Още по тематиката
4+1 Никой не се ражда добър по математика, за какво съществуват наочници за персонално пространство и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
18 окт 2018
4+1 | Бъдещето на работата, за какво икономистите харесват Uber и най-нестандартните криптопроекти

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
17 окт 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Китай води в ритейл бизнеса
Интернет взривът може да е достигнал по-късно до Китай, само че в този момент потребителите в страната привикват с онлайн живота с доста по-бързи темпове, в сравнение с всички други. Продажбите доближиха 1 трлн. $ предходната година и са най-високи в международно равнище. Вижте по какъв начин страната доближи този прогрес тук.

Идва летящата кола
Да имаш летяща кола се оказва надалеч не толкоз мъчно, колкото сме си го представяли преди. Бъдещето е към този момент тук. Тя се споделя BlackFly и излиза на пазара през 2019 година Цената ще е колкото тази за автомобил модел SUV. Вижте повече на този линк.

Как Фейсбук пречи на публицистите
В опитите си да притегля непрекъснато интереса на потребителите, Фейсбук въздейства върху работата на доста публицисти и писатели. Постепенно потребността от тях понижава, както и работните им места. Вижте повече за ситуацията, в което са сложени медиите, откогато съществува обществената мрежа, тук.

Бърза промяна на батерията
Китайската компания NIO, която е и най-новият производител на електрически коли, има огромна концепция: промяната на акумулатори. Теоретично се оказва, че този развой е по-бърз и комфортен, в сравнение с самото бързо зареждане. Четете повече в текста на Wired.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Трудният пазар

Населението на Индия е 1.3 милиарда души. Това ненапълно изяснява за какво американските колоси Amazon и Netflix толкоз да желаят да навлязат на пазара. Двете компании към този момент са измислили положителни интернационалните тактики. Но се оказва мъчно да доближат до триумф в Индия. Сали Хершипс коментира три основни тактики, които могат да оказват помощ. Слушайте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР