Още по-меко време ни очаква днес като дневните температури ще

...
Още по-меко време ни очаква днес като дневните температури ще
Коментари Харесай

Времето: До 10 градуса днес, но и силен вятър в половин България

Още по-меко време ни чака през днешния ден като дневните температури ще са сред 5 и 10 градуса, в София към 5°, само че ще бъде и много прохладно. Преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан, в Дунавската низина, западната част на Горнотракийската равнина и източните региони и мощен. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, в София минус 4°. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София – към 5°. 

Жълт код за мощен вятър е разгласен в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Велико Търново, Русе, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич, Варна, София област, Пазарджик и Пловдив. 

Над планините облачността ще е променлива, над Стара планина по-често забележителна и там на обособени места ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха 6°-9°. Температура на морската вода 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 17 ч. и 33 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 47 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и 9 мин и залязва в 13 ч. и 18 мин. Фаза: три дни след последна четвърт.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР