Още първия път, когато Светлана Василева и Христиан Гущеров за

...
Още първия път, когато Светлана Василева и Христиан Гущеров за
Коментари Харесай

Светлана не спира да се обяснява в любов на Гущеров

Още първия път, когато Светлана Василева и Христиан Гущеров за първи път оповестиха обществено, че са дружно, необикновената двойка провокира сериозна вълна на песимизъм, предричаща бързия завършек на техните връзки. Тогава мнозина погледнаха на връзката им по-скоро като на транзакция - всеки от тях получава това, което желае от другия, за избран период от време.

Само че предстоящият свършек на хипотетичната им договорка по този начин и не пристигна, вместо това прерасна в напълно друго съглашение. Месеци по-късно двамата застанаха пред олтара, кълнейки се, че постоянно ще бъдат един до различен, до момента в който гибелта ги раздели, а както напълно неотдавна някогашният сексуален модел увери предприемача в пожеланието си към него по случай вчерашния му рожден ден - даже и по-късно..., написа life.dir.bg.

Може би някои съпрузи биха приели сходно заричане като опасност, изразяваща желанието на отсрещния човек постоянно да ги преследва, без да им дава мира за цяла безкрайност. Изглежда обаче при Гущерови не е по този начин.

Преди ден мъжа на плеймейтката, от който тя има към този момент три деца, навърши трийсет и четири години, а хубавия мотив тя означи, публикувайки във виртуалното пространство няколко техни фотоси, съпроводени с прочувствено обръщение, свидетелстващо за привързаността ѝ към него. Трите фрагмента, които показа, са направени на последната им отмора във Венеция, където отпразнуваха деня, в който преди време минаха под венчилото.

Тогава те отседнаха във величествения 5-зведен хотел " Excelsior Venice ", издигнат през 1908 година в характерен мавритански жанр, където по повеля на Гущеров ги чакаха надпис " Love ", изписан с розови листа, букет цветя и свещи, посрещнали ги на леглото в стаята им при тяхното настаняване, наред с комплиментите на самия хотел, изразяващи се в бутилка алено вино, шоколадов десерт с череши и още рози.

" Днес Той - Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безгранична обич става на 34! Бъди ми жив и здрав най-малко още 10 пъти по толкоз и знай, че ще бъдем дружно във всеки един идващ живот!

Честит Рожден Ден, обич моя! ", написа през вчерашния ден Светлана към изображенията от Италия, през което са се отдали на интимни милувки в един от най-романтичните градове на планетата, пъстър от разнообразни цветове, напоен с доста история и изобилен от спираща дъха хубост, над който се стели магическа атмосфера, съчетаваща духа на предишното и сегашното.

На първата снимка те споделят нежна целувка на пристан, мигове преди да се качат на гондола, с която да обиколят част от водните канали на дестинацията. Втората е запечатала момент от разходката им по тях с плавателния съд, трансформирал се в една от емблемите на мястото, като през нея Гущеров държи ръката си върху крайници на жена си, сякаш с цел да покаже, че тя е единствено негова. На третата фотография те стоят на брега на Венецианската лагуна, отправили взор към хоризонта, до момента в който той я е притеглил в обятията си.

Под формата на 24-часови истории в обществената мрежа, русокоската сподели на почитателите си тортата, която му е поднесла за персоналния празник, върху която е написано: " Честит рожден ден, обич моя! " на британски език. Десертът обаче напълно не е толкоз впечатляващ, колкото тези, които той поръчва за нея, когато желае да я я зарадва при някой прекрасен мотив. По-сладък подарък от сладкарското произведение обаче е, рисунка от най-голямата им щерка Анелия-Добромира, която е го съпровожда. На нея тя е изобразила фамилията им като героите от детския сериал " Прасето Пепа ", на който е голям обожател. Двата дара са допълнени от бутилка шампанско.

Много от известните родни имена насочиха към Христиан своите пожелания, като измежду тях се откроиха Азис, който е непосредствен другар на Светлана, както и Преслава.

„ Да ти е жив и здрав! Бъдете щастливи и все по този начин влюбени ", написа изпълнителят на " Хабиби ", на което Гущерова му отговори със сърца и целувки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР