Още от същото“ - така някои определиха служебния кабинетПарламентарно представените

...
Още от същото“ - така някои определиха служебния кабинетПарламентарно представените
Коментари Харесай

Парламентарните партии нямат големи очаквания към новия служебен кабинет

„ Още от същото “ - по този начин някои дефинираха служебния кабинет

Парламентарно показаните обединения нямат огромни упования от новия длъжностен кабинет, само че за сметка на това имат въпроси и условия към него, съобщи.

Три са дилемите пред служебното държавно управление, уточни съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков:

“Най-важното нещо, което новият кабинет би трябвало да направи, е да направи по този начин, че изборите да са почтени. Това предизвикателство в този момент става доста по-голямо с хартиената бюлетина. Призовавам, изключително Министерство на вътрешните работи, този път да си свърши работата безупречно, тъй като българите разчитат на едни почтени избори. Второто нещо е, страната да действа без разтърсвания. И третото нещо, което е значимо, е да дават безпристрастен терен. Да няма министри, които да взимат страна в политическата полемика “.

Съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов чака още от същото:

“Явно, “още от същото “, да се изразя по този тривиален метод. Какво друго можем да чакаме?! Да се надяваме да не създадат някакви пакости в интервала на изборите. Разбира се ние ще следим тяхното държание и ще се опитаме да ги поправяме там, където си разрешават волности. Да се надяваме, че няма да трансформират и външнополитическия курс на страната във връзка с войната, това е извънредно значимо “.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов няма упования от новия длъжностен кабинет, само че има въпроси:

“Защо от самото начало се опитваше да пунтира процеса на вкарване на България в еврозоната, при изискване, че нито има мандат за това, нито пък има някакви справедливи финансови и стопански аргументи да го прави. Още повече, че приказваме за служебно държавно управление “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР