Още от самото начало на Ролан Гарос всички погледи бяха

...
Още от самото начало на Ролан Гарос всички погледи бяха
Коментари Харесай

Четвъртфинали на Ролан Гарос с Джокович – Надал: Коментирайте днешните мачове


Още през цялото време на Ролан Гарос всички погледи бяха ориентирани към възможния четвъртфинал сред Новак Джокович и Рафаел Надал. Е, денят настъпи. Днес се дава начало на дуелите в топ 8 на шампионата и във вечерната сесия ще гледаме мач №59 в изключителното съревнование сред испанеца и сърбина.

Програмата започва в 13 часа с четвъртфиналите при дамите в долната половина. В първия Лейла Фернандес излиза против Мартина Тревизан, а по-късно е американският конфликт сред Коко Гоф и Слоун Стивънс.

В третия мач на „ Филип Шатрие “ Александър Зверев и Карлос Алкарас ще дефинират кой е по-достоен да продължи към полуфиналите в Париж.

Програма на Ролан Гарос за вторник:

„ Филип Шатрие “, от 13 часа
Мартина Тревизан – Лейла Фернандес
Коко Гоф – Слоун Стивънс
Александър Зверев – Карлос Алкарас
Новак Джокович – Рафаел Надал

Цялата стратегия вижте ТУК.

Днес на Ролан Гарос ще има и две българки на кортовете. В 12 часа на корт №14 Магдалена Малеева излиза в мач от шампионата на легендите. Заедно с Рене Стъбс те ще се изправят против италианките Флавия Пенета и Франческа Скиавоне.

В третия мач на корт №4 Денислава Глушкова ще срещне поставената под №7 в шампионата при девойките Селин Наеф.

Вижте коефициентите за Ролан Гарос на sesame.bg

Във вторник ни чакат и други мачове на български представители. Димитър Кузманов ще срещне Олексий Крутих на Чалънджъра в Познан. Двубоят е първи на корт №1 и стартира в 11 часа.

Изабелла Шиникова излиза против румънката Йоана Роска на ITF шампионата с награден фонд 60 хиляди $ в Брашов. Мачът е втори на корт №3, където програмата започва в 10 часа с Йесика Малечкова – Виктория Кузмова. В третия мач на същия корт ще има любопитен дуел на двойки – сестрите Лиа и Алекса Каратанчеви излизат една против друга в тандеми с румънки. Джулия Терзийска ще играе в Бреша, а Беатрис Спасова и Яна Стоянова в Ираклион.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР