Още от деца ни учат, че най-важното хранене за деня

...
Още от деца ни учат, че най-важното хранене за деня
Коментари Харесай

Как да си приготвим пълноценна суперзакуска само за минута

Още от деца ни учат, че най-важното хранене за деня е закуската – тя ни дава деятелен старт и зарежда организма с хранителни субстанции за целия ден. Смята се, че тя доставя на организма към 25% от дневния банкет на сила и над 20% от дневната целесъобразна доза пълнозърнести култури.

На доктрина звучи елементарно, само че приготвянето на качествена закуска лишава време, което в работните дни просто липсва. За благополучие на помощ идва българският бранд FoodBrains, който, също като нас, е осъзнал, че мазните банички и пържените филии не ни разрешават да стартираме пълноценно деня си. Затова основава опция, българско произвеждане.



След изследвания, съвещания със експерти и тестване на разнообразни артикули, брандът открива, че ключът към засищаща, вкусна и уравновесена закуска се крие в няколко на пръв взор елементарни комбинации от суперхрани. Така се раждат вкусните и натурални миксове FoodBrains –  без захар, без ГМО, подобаващи за всевъзможен вид диети, в това число и за вегани. А най-хубавото? Приготвянето на закуска с тях лишава само минута!

желае да стимулира повече хора да трансфорат първото си хранене в здравословен табиет. За още по-голямо облекчение те оферират абонаменти, които освен пестят време, само че и обезпечават в допълнение понижение. Mиксовете им са композиция от сушени плодове, сурови ядки и суперхрани, професионално подбрани от технолог и диетолог. Серията съдържа следните седем засищащи и вкусни вариации:

• Банан и кокос

• Сини сливи и коноп

• Годжи бери и стевиа

• Кайсия и чия

• Червена череша и корен от мака

• Фурма и спирулина

• Червена боровинка и бадем

Те се оферират както поотделно, по този начин и в специфична, която съдържа по няколко дози от всяка една от четирите най-популярни усета. Това е и моята любимата комбинация от палитрата с усети, тъй като по този начин всеки ден мога да си върша друга, само че постоянно супер вкусна закуска.

Ето по какъв начин да приготвите своята супер закуска:

Трябват ви пакетче  (всяка една доза е порцирана в комфортно пакетче, което можете да вземете на всички места със себе си – в офиса, в залата, на открито, тъй че да нямате опрощение за пропусна закуска), 350 г кисело мляко , нарязан на части свеж плод . Бананите да вземем за пример са превъзходен вид! Смесването на продуктите ще ви отнеме минутка, само че би трябвало да оставите миксът да постои към 5 минутки, с цел да може чиата, която се съдържа във всяко пакетче, да поеме, а ние да облечем обичаната рокля. Толкова е елементарно! Получавате подготвена за консумация здравословна и натурална суперхрана за супер ден!



С поддръжката на FoodBrains

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР