Още няма официална информация дали е заловен избягалият мароканец Нагъл

...
Още няма официална информация дали е заловен избягалият мароканец Нагъл
Коментари Харесай

Наглец задигна телефон на полицай при гонката с мигрантите в Бургас

Още няма публична информация дали е хванат избягалият мароканец

Нагъл апаш отмъкнал мобилният телефон на един от служителите на реда, взели участие при задържането на незаконните мигранти в Бургас. Кореспондентът на Нова телевизия Цеца Алексова разкри, че нощес е била запитана от чиновник на реда дали не е намерила устройството.

„ След като зададохме уточняващ въпрос чий е, той посочи, че е паднал от униформата му до момента в който е взел участие в гонката. Оказа се, че минута, откакто е изгубил мобилното устройство, то е било изключено, което значи, че евентуално някой от присъстващите го е прибрал “, добави тя.

Докато нощес издирвахме притежател на изгубени пари, през днешния ден би трябвало да търсим този, който е откраднал полицейския телефон и да помолим да го върне, сподели Алексова.  

Надяваме се, в случай че не стане непринудено, да бъде открит, тъй като има метод да се откри къде тъкмо се намира устройството, разяснява пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев. 

Пред Нова телевизия пък собственичката на удареният автомобил при гонката Йорданка Христова споделя, че се е уплашила. 

„ Притеснявах се, тъй като може в тях да има оръжие и да пострадаме ние или служителите на реда, само че всичко беше наред. Служителите на реда бяха доста добре проведени и си свършиха съвършено работата “, добави тя.

„ Добре, че няма потърпевши инцидентни минувачи! Каналджията блъска джипа в кола. Седем души са се разбягали, а осмият го издирваха нощес в град, в който полицията загуби двама свои сътрудници неотдавна поради мигранти “, разяснява Николаев. 

Все още няма публична информация дали е арестуван осмият мъж от колата, която се намира пред Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Бургас. 

Цяла нощ продължаваха разпитите на арестуваните мароканци и на водача, който нощес даде позитивна проба за опиати.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР