Още няколко лица се издирват във връзка с разследването на

...
Още няколко лица се издирват във връзка с разследването на
Коментари Харесай

Още една версия за побоя над Вальо Михов

Още няколко лица се търсят по отношение на следствието на проведена незаконна група в София, основана за рекет, имотни измами, разпространяване на опиати, при която са арестувани 14 души. Това сподели пред публицисти в септемврийското с. Бошуля министърът на вътрешните работи Христо Терзийски.

Той уточни, че при откриване на активността на групата Групово дело БОП са приложили всички начини, разрешени от Наказателно-процесуален кодекс. Министърът добави, че дейните оперативно- издирвателни мероприятия не престават, предава Българска телеграфна агенция.

Във връзка с нападението с нож на пасажер във трен, Терзийски разяснява, че все още не е належащо да се ускорява полицейското наличие. Той посочи, че полицията поема наряди, когато от БДЖ посочат, че може да има някакъв риск за пасажерите. Имаме бърза система за деяние, тъй че да се реагира съгласно всеки един сигнал, увери вътрешният министър.

В отговор на въпрос за следствието на нападението над Валентин Михов Терзийски сподели, че то е още в начален стадий, като не са изключват никакви версии за случая, в това число неточност при нападението на обекта.

В с. Бошуля министърът на вътрешните работи участва на церемонията по разкриване на образователен център по план " Центрове за повишение готовността на популацията за реакция при наводнения ". Това е вторият център от общо шест в страната, които би трябвало да бъдат открити до края на 2021 година. Те се построяват по план на Групово дело ПБЗН посредством Оперативна програма " Околна среда ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР