Още миналия месец ние много ясно заявихме, че ако няма

...
Още миналия месец ние много ясно заявихме, че ако няма
Коментари Харесай

Костадинов: Не спре ли този медицински фашизъм, предстоят още протести

Още предишния месец ние доста ясно декларирахме, че в случай че няма разговор, подобен митинг ще има. За страдание стигнахме в обстановка като днешната. Това съобщи в " Лице в лице " по bTV водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Шества единствено агитация, която е едностранчива. Всички знаем какво ще последва, в случай че нещата не се трансформират – ще има стягане на ограниченията, ще има наложителна имунизация... Трябва да се върнем към естествения метод на живот ", съобщи той. По думите на Костадинов той " се намира под домакински арест, а не под карантина ", допълват от novini.bg.

Аз съм под домакински арест, замаскиран като карантина. Днес към 10-15 пъти ме посещаваха служители на реда, с цел да ревизират дали няма да изляза някъде. В случая не мога да се срещна с министър-председателя преди да ми изтече домашният арест, уточни водачът на " Възраждане ".

Той похвали здравния министър проф. Асена Сербезова, че е показала геройство и е поканила протестиращите на диалог.
" Тя прояви здрав разсъдък, тъй като днешното ѝ държание беше най-мъжкото от всички останали и предложения протестиращите на диалози. Това искахме да се случи и с министър-председателя ", сподели Костадинов.

Според депутата всичко произтича от това, че един медицински проблем се трансформира в политически, заради което " хората в България не имат вяра в цялата тази агитация ".

По тематиката със зелените документи Костадинов изрази мнение, че те са били наложени от " външните ни господари ".

Зеленият документ не работи. Вижте образеца с ръководителя на Народното събрание, който има зелен документ – отново е в карантина, отново заразява... усещате ли парадокса на цялата обстановка?! Абсолютно безсмислено е да се постановат каквито и да е ограничавания, отсече ръководителят на " Възраждане ". Той попита и за какво продължава да е в карантина, в случай че си е направил два теста, които са отчели негативен резултат.

,,Защото аз не съм в карантина, а под домакински арест'', акцентира още един път Костадинов. В умозаключение той се закани, че в случай че нещата не се трансформират и не бъдат извършени диалози с властта, ще има още такива митинги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР