Още когато Слави обяви, че изтегля министрите си от управлението

...
Още когато Слави обяви, че изтегля министрите си от управлението
Коментари Харесай

Георги Георгиев, напуснал партията на Слави: Борбата с корупцията не се случи заради ИТН


Още когато Слави разгласи, че изтегля министрите си от ръководството можеше да се каже, че има някаква степен на възможност да имаме нов кабинет. Това, което ние се опитахме да създадем, беше да притеглим хора, единствено въз основа на съвест. Не успяхме и в този момент отиваме на избори. Това съобщи самостоятелният депутат Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в ефира на Nova News, който е един от напусналите парламентарната група на " ИТН " (ИТН).

Той обаче подсети, че постоянно когато се затваря една врата, се отваря друга.

Отваряме вратата за нови избори и нови партии в Народното събрание. Сега по-важното е да се понижи езикът на омразата, тъй като не можем да вършим избори на 3-4 месеца. Необходимо е всеки да си извади поука и да понижи злобата, прикани депутатът.

По думите му, макар предизборните обещания на Има Такъв Народ за " изчегъртването " на модела на ръководство на ГЕРБ, нищо не се е трансформирало.

В един миг се оказа, че схемите на ГЕРБ си не престават в районното развиване, а битката с корупцията не се случи поради Има Такъв Народ, добави Георгиев.

Независимият народен представител посочи, че той и Кирил Симеонов, също напуснал Има Такъв Народ, ще се причислят към " Продължаваме промяната ", до момента в който останалите четирима самостоятелни депутати и спортният министър Радостин Василев обмислят да учредят гражданско придвижване.

По тематиката с митингите на пътностроителните компании Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска разяснява, че те са поради неналичието на индексация и тези 720 млн. лв., които пътният отрасъл продължава да чака да получи. Той обаче изясни, че тези пари няма по какъв начин да бъдат изплатени, преди да бъдат осъществени нужните инспекции от страна на ДНСК, защото досегашните инспекции са открили редица престъпления в Закона за публичните поръчки.

Трябва да се създадат инспекции от ДНСК, и разбор на средствата, които са били отпуснати. Без тези инспекции една такова възнаграждение е невероятно, приключи Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР