Още когато беше изтеглен жребият за осминафиналите в Шампионската лига,

...
Още когато беше изтеглен жребият за осминафиналите в Шампионската лига,
Коментари Харесай

Цял свят чака този мач!

Още когато беше изтеглен жребият за осминафиналите в Шампионската лига, почитатели и експерти бяха единомислещи, че черешката на тортата в тази фаза на шампионата ще е конфликтът сред Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Кралският клуб е окуражен да завоюва трофея за трети следващ път, а парижани ще създадат всичко допустимо да изтрият загатна от миналогодишния призрачен сън против Барселона и да потвърдят, че са измежду най-хубавите на остарелия континент освен на думи.

Реал от дълго време отписа купата в Испания, а също така отпадна и от Купата на краля, по тази причина е повече от ясно, че " белите " ще насочат всичките си старания към Шампионската лига. Зинедин Зидан е наясно, че неуспех против ПСЖ ще значи завършек на треньорската му кариера на " Сантиаго Бернабеу ". Легендарният французин към този момент потвърди, че умее да работи напрегнат, само че моментната форма кара мнозина да фаворизират ПСЖ.

След няколко слаби мача, които усилиха фрапантно изоставането от Барселона, Реал се отпуши против Реал Сосиедад през уикенда и вкара 5 гола във вратата на Реал Сосиедад. Кристиано Роналдо наниза хеттрик и ще е най-голямата опасност за вратата на гостите довечера. Гарет Бейл и освиркваният от почитателите на мадридчани Карим Бензема ще добавят офанзивното трио на европейския клубен първенец. Десният бек Даниел Карвахал е осъден и ще бъде заместен от Начо Фернандес. Каземиро пропусна дуела с Реал Сосиедад, само че ще се завърне измежду титулярите и ще си партнира с Тони Кроос и Лука Модрич в средата на терена.

ПСЖ се забавлява в Лига 1 и натрупа сериозна преднина пред преследвачите си, само че големите суми, хвърлени за привличането на Неймар и Мбапе, могат да бъдат оправдани единствено с триумфи в Европа. Единственият проблем пред Унай Емери е травмата на Тиаго Мота, само че през този сезон някогашният ментор на Севиля разчита от ден на ден на Джовани Ло Селсо и аржентинецът не го разочарова. Той ще работи в халфовата линия, дружно с Марко Верати и Адриен Рабио. В офанзива ще са звездите Неймар, Мбапе и Кавани. Уругваецът не игра против Тулуза преди няколко дни, само че ще е на линия довечера. Въпреки блестящата си форма от началото на годината, Анхел ди Мария ще седне на пейката против някогашния си отбор.

Парижани са уверени в силите си и ще се опитат да сложат завършек на серията от 17 следващи мача без загуба на Реал в ШЛ. Дали ще съумеят, или " белия балет " още веднъж ще покаже за какво това е неговият шампионат, ще разберем тази вечер.

Вероятни сформира:

РЕАЛ М (4-3-3): К. Навас; Н. Фернандес, Р. Варан, С. Рамос, Марсело; Л. Модрич, Каземиро, Т. Кроос; Г. Бейл, К. Бензема, К. Роналдо
Старши треньор: З. Зидан
ПСЖ (4-3-3): А. Ареола; Д. Алвеш, Маркиньос, Т. Силва, Л. Курзава; М. Верати, Дж. Ло Селсо; А. Рабио; К. Мбапе, Е. Кавани, Неймар
Старши треньор: У Емери

СЪДИЯ: Джанлука Роки
СТАДИОН: " Сантиаго Бернабеу "
НАЧАЛО: 21:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 февруари  Реал Мадрид 21:45предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР