Още като ученик Пабло Ескобар (1949-1993 г.) краде надгробни плочи

...
Още като ученик Пабло Ескобар (1949-1993 г.) краде надгробни плочи
Коментари Харесай

От крадените надгробни плочи до империята "Меделин": Кой е Пабло Ескобар

Още като възпитаник Пабло Ескобар (1949-1993 г.) краде надгробни плочи и ги продава на черния пазар. Преди да се захване с опиатите, натрупа скъп опит в кражбите на коли и отвличанията.

След като години наред е съществена тематика за правоохранителните органи в няколко страни, спореният живот на евентуално най-известния наркобарон е обект на интерес по целия свят. Един актуален Кръстник, доста от чиито дейности просто няма по какъв начин да бъдат измислени от създател на престъпни романи.

Тактиката за „ преговори” на Ескобар е наречена " plata o plomo " (сребро или олово). Ако някой не се продаде за съответните „ сребърници”, получава патрон. Така намират гибелта си към 4000 души – 200 съдии, десетки публицисти, трима претенденти за президент на Колумбия, един министър на правораздаването и над 1000 служители на реда.

При едно от среднощните си бягства от управляващите щерка му Мануела изпада в хипотермия. За да я стопли, Пабло Ескобар изгаря банкноти на стойност над един милион $.

Всеки работен ден от 20 ч. по bTV Action можете да гледате сериала „ Наркос “, отдаден на основателя на картела Меделин.

Повече за един от най-големите нарушители от края на XX век можете да научите на LadyZone.bg
9 любопитни обстоятелството за наркобоса Пабло Ескобар bTV Action стартира да излъчва сериала "Наркос " и по този мотив взехме решение да научим повече за основния воин Пабло Ескобар
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР