Още едно знакова фигура на Продължаваме промяната в Плевен обяви,

...
Още едно знакова фигура на Продължаваме промяната в Плевен обяви,
Коментари Харесай

След появата на Радостин Василев в Плевен: Продължават сътресенията в структурата на ПП

Още едно знакова фигура на " Продължаваме промяната " в Плевен разгласи, че няма да взе участие в идните парламентарни избори.

" Скъпи другари, в отговор на многото запитвания, които получавам в последните дни, споделям, че заради надълбоко персонални аргументи няма да вземам участие в идните предварителни парламентарни избори на втори април. Пожелавам на обединението “Продължаваме Промяната – Демократична България ” сполучлива акция и положителни резултати! ", написа изненадващо на профила си във Facebook Виолета Иеремиева, която до наскоро бе зам.-областен шеф на Плевен oт квотата на " Продължаваме промяната " и едно от главните локални лица на партията на Кирил Петков и Асен Василев oт самото ѝ учредяване.

След съвсем 7 месеца на поста заместител регионален шеф Виолета Иеремиева бе освободена със заповед на Гълъб Донев. Това се случи през август 2022 година, а няколко месеца по-късно тя бе на челните места в кандидат-депутатската листа на " Промяната " в Плевен. От 28 години Иеремиева се бори против проблемите на хората с увреждания, защото самата тя е прикована в инвалидна количка, оповестява „ Плевен на следващия ден ”.

Припомняме, че разтърсванията в плевенската конструкция на Политическа партия започнаха още при започване на месеца, когато стана ясно, че отцепникът от Има Такъв Народ Радостин Василев се е договорил с Кирил Петков да застане отпред на партията за идните избори в Плевен, макар безапелационното възмущение на локалните да работят с него. Последва реакция от някогашния заместник-министър на земеделието, досегашен народен представител и неизменим лидер на листата на " Промяната " при предходните избори Иван Христанов, който разгласи, че няма да взе участие във вота и напуща партията. Малко по-късно от редиците на Политическа партия си потегли и другият депутат, определен в 15 МИР–Плевен - Иван Манев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР