Още едно име бе обявено официално като кандидатура за местния

...
Още едно име бе обявено официално като кандидатура за местния
Коментари Харесай

Паскал Терзиев - кандидат на коалиция СДС–БСДП за кмет на Асеновград

Още едно име бе оповестено публично като кандидатура за локалния избор. Паскал Терзиев е повдигнат за кандидат-кмет от СДС-Асеновград на идните избори. Той е и водач на партията в града. Терзиев е сегашен общински консултант в локалния парламент, а решението за кандидатурата му е взето нощес на съвещание на конструкция на Съюз на демократичните сили в Асеновград. Той ще е лицето на коалиция СДС–БСДП (Българска социалдемократическа партия).
Пред медиите Паскал Терзиев уточни, че упоритостта му е Асеновград да стане по-подреден. Той ще бъде и лидерът на листата за общински съветници на партията в града. Терзиев изясни, че в листата с претенденти за локалния парламент ще вземат участие доста младежи, само че с опит администрацията и ръководството. Паскал Терзиев бе претендент за кмет на Асеновград и през 2015 година Той взе участие в ръководството на града и като общински консултант, трети мандат.
Това е третата оповестена кандидатура в Асеновград със поръчка за кметския стол и досега няма оповестено ни едно ново лице за кандидат-кмет на града, спрямо локалните избори през 2015 година  Според осведомени, се чака и останалите структури да повдигнат към този момент познати имена в борбата за кмет на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР