Още едни избори ще са пагубни и загуба на историческо

...
Още едни избори ще са пагубни и загуба на историческо
Коментари Харесай

Кирил Петков се взе за исторически значим, трябвали му 121 депутата

Още едни избори ще са пагубни и загуба на историческо време, съобщи министър-председателят Кирил Петков пред публицисти.

Видяхме, че има смели и виновни хора и в този момент техният образец би трябвало да бъде последван, сподели Петков, откакто няколко души от „ ИТН ”, водени от спортния министър в оставка Радостин Василев, оповестиха, че напущат парламентарната група.

Фокусирали сме се да имаме 121 депутати, които да нямат зависимости, никой да не стопира смяната в антикорупционната комисия, никой да не стопира бюджета. Радостин Василев и депутатите споделиха, че тяхната преданост е към България. Сега въпросът е техният образец да бъде последван с още 7 индивида, съобщи Кирил Петков.

Той бе безапелационен, че няма подмолни сделки и изрази разбиране, че „ Продължаваме промяната ” ще срещнат и други съидейници.

Продължаваме диалози с доста хора, концепцията е всеки един да осъзнае голямата отговорност, която носи. Ако нямаме 22 закона плана до края на годината, губим и стопираме 12 милиарда европейски средства, актуализацията на пенсиите не се случва, младите фамилии не получават спомагателни данъчни облекчения, цените на горивата не престават да нарастват, а евентуално есента идва още една COVID-вълна, очерта министър председателят какво ще се случи, в случай че не бъде призната актуализацията на бюджета от Народното събрание и се тръгне към нови предварителни избори.

Още едни избори ще са пагубни и загуба на историческо време, сподели още Петков.

Долно е да записваш хора, с които работиш, те се пробват да вършат клевети, разяснява министър председателят записа на Радостин Василев и депутата от Има Такъв Народ Христинка Иванова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР