Още една фотоволтаична електроцентрала беше пусната в експлоатация със сътрудничеството

...
Още една фотоволтаична електроцентрала беше пусната в експлоатация със сътрудничеството
Коментари Харесай

Нова фотоволтаична централа заработи в Русе със съдействието на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги


Още една фотоволтаична електроцентрала беше пусната в употреба със съдействието на специалисти от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Слънчевите модули, общо 615 на брой, бяха инсталирани върху покривната структура на индустриалната база на компания МТМ ООД, дълготраен клиент на енергийния снабдител в гр. Русе. Успоредно с конфигурираните панели е построена и система за мониторинг, с помощта на която притежателят на централата ще има достъп до детайлна информация за нейното действие, производството на сила и разпределянето й за нужната консумация на обекта. Пиковата мощ на ФЕЦ МТМ е близо 200 kWp, а генерираната електрическа енергия е предопределена за покриване на част от личното електропотребление на компанията, като непотребното създадено количество ще бъде пуснато за продажба в мрежата.

 

Фирма МТМ е основана през 1997 година, а главната й активност е обвързвана с произвеждане на цилиндрови втулки за мотори с вътрешно горене и аварийни елементи за металургията. За интервала на своето битие компанията непрестанно влага средства за повишение на индустриалния си потенциал и дейно ръководство на енергийните разноски. Със своя над 20-годишен опит МТМ е издирван снабдител от редица компании в Западна Европа с максимален пазар в Германия. През 2016 година компанията беше една от трите компании в гр. Русе, която сполучливо осъществя план за модернизиране на индустриалните действия посредством внедряване на нови технологии за повишение ефикасността на индустриалния развой.

 

„ МТМ има поредна политика за оптимизация на индустриалните процеси и ресурсната си успеваемост, като търси най-хубавите способи за това. Като съвременна компания ние се стремим към непрестанно развиване, с цел да отговорим на условията на пазара, да повишим индустриалния си потенциал и да разтеглим експортния си капацитет. Поверихме реализацията на следващия план в тази посока, създаване на фотоволтаична електроцентрала, на дългогодишния ни и предан сътрудник ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. С общите старания на представителите на енергийния ни снабдител приключихме сполучливо и в къси периоди построяването на оборудването даже в изискванията на изключително състояние. Благодарение на построените слънчеви панели с най-високо качество ще създадем още една крачка към оптимизация на енергийните си разноски, като в същото време ще отговорим на възходящите условия за индустриална активност, реализирана с потреблението на възобновими запаси. “, с задоволство споделя господин Дуковски, шеф на компания МТМ ООД.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания. В рамките на своята стратегия „ Енергийна успеваемост “ компанията осъществя планове за реализиране на действителна оптимизация на енергийните разноски при индустриални, търговски и битови консуматори. Чрез своите лични специалисти и в партньорство с одобрени снабдители и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветяване, фотоволтаични съоръжения, климатични системи, термопомпи, системи за енергиен мониторинг и ръководство на потреблението на електрическа енергия, енергоспестяващи електроуреди, както и разнообразни профилирани услуги и съвещания.

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР